?????????????

Η εκδήλωση διήρκεσε δύο μέρες, Τετάρτη και Πέμπτη, με την ενημέρωση να γίνεται σε υποψήφιους φοιτητές, γονείς και καθηγητές. Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο του Τμήματος κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη.

Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν στη φόρμα συμμετοχής σχετικά με τα ισχυρά στοιχεία του Τμήματος.

Τα επαγγελματικά του δικαιώματα και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του φαίνεται να είναι το ισχυρότερο στοιχείο του Τμήματος. Πέρσι στο αντίστοιχο ερώτημα η επιλογή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ είχε συγκεντρώσει 53.6%, έναντι 65.5% παρουσιάζοντας φέτος αύξηση της τάξης του 12%.

Η ύπαρξη του Δωρεάν Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Ψηφιακό Μετασχηματισμό φάνηκε ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ όπως προκύπτει και από το παρακάτω γράφημα των απαντήσεων. Πέρσι στο αντίστοιχο ερώτημα η επιλογή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ είχε συγκεντρώσει 41.8%, έναντι 56.9% φέτος, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 15%, που αποτελεί και την μεγαλύτερη αύξηση σε θετικές απαντήσεις στο σύνολο των ερωτημάτων.

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και οι υποδομές του αποτελούν το τρίτο ισχυρότερο στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ, ενώ η αριστεία του στην έρευνα ήρθε τέταρτη στις απαντήσεις των συμμετεχόντων. Σχετικά με πέρυσι οι συγκεκριμένες ερωτήσεις στην απάντηση ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εμφανίζονται οριακά ενισχυμένες κατά 3%.

Πλέον η φόρμα συμμετοχής λειτουργεί με τη μορφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε όποιος επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή να μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Οι επόμενες ενημερώσεις θα προγραμματιστούν δυναμικά μέχρι και την περίοδο συμπλήρωσης μηχανογραφικών σύμφωνα με τις αιτήσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις με email σχετικά με τις επόμενες ενημερώσεις.

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/R1VWFqAcSKLXCefy5

Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στη σελίδα του Τμήματος: https://mst.hmu.gr/enimerosi-ypopsifioys-2024/

“Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψήφιους και ευχαριστούμε θερμά την Πρυτανεία του ΕΛΜΕΠΑ για την έμπρακτη ενίσχυση του Τμήματος” καταλήγει η ανακοίνωση του Τμήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook