Λίγες ημέρες αφότου η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε δημόσια ότι έχουν ακυρώσει τον αρραβώνα τους, ο Μασίν Γκαν Κέλι δημοσίευσε ένα story στο Instagram.

Ο τραγουδιστής ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, στο οποίο φαίνεται πάνω στη σκηνή με τον ράπερ Trippie Red.

Όπως φαίνεται στο σύντομο κλιπ κι επιβεβαιώνει κι ο ίδιος με τα λεγόμενά του, ο Μασίν Γκαν Κέλι ξεκίνησε πάλι το κάπνισμα.

Δήλωσε μάλιστα, πως «η ζωή του είναι περίεργη τελευταία», αναφερόμενος προφανώς στη σχέση του με τη Μέγκαν Φοξ.

«Άρχισα να καπνίζω ξανά», έγραψε πάνω στο βίντεο και πρόσθεσε: «Η ζωή ήταν περίεργη τελευταία, αλλά είμαι ευγνώμων».

μασιν

Δεν είναι σαφές αν το ζευγάρι είναι μαζί αυτή την περίοδο, αφού η Μέγκαν Φοξ δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Σε συνέντευξή της πριν λίγες ημέρες, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον αρραβώνα της με τον Μασίν Γκαν Κέλι, που έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, αφού κανείς από τους δύο δεν έχει εξηγήσει τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους.

Όπως είπε η σταρ, οι δυο τους έχουν διαλύσει τον αρραβώνα τους. Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους αυτή την περίοδο. Παρ’όλα αυτά, ανέφερε πως ό,τι κι αν έχει γίνει μεταξύ τους, θα έχουν για πάντα ένα ισχυρό δέσιμο.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τον αποκαλώ ακόμα “δίδυμη ψυχή” μου και θα υπάρχει πάντα ένας δεσμός μαζί του, ό,τι κι αν γίνει. Δεν μπορώ να πω σε τι βαθμό, αλλά πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι κατά κάποιον τρόπο. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι διατεθειμένη να εξηγήσω», είπε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook