Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες και μάλιστα κάποιοι ΠΑΣΟΚοι ενοχλήθηκαν πολύ για την επιλογή που έγινε από τον πρόεδρο,αλλά ας είναι. 

Για χάρη της ενότητας και του καλού αποτελέσματος στην δύσκολη μάχη κάνουν τα στραβά μάτια.

Ως εδώ όμως ας πούμε,καλά.

Το ότι χρήζουν εκπρόσωπο τύπου τοπικά τον γνωστό και διακεκριμένο νομικό Φραγκίσκο Λαμπρινό (πολιτευτή του κόμματος στο Ηράκλειο) αδυνατούν να το καταλάβουν και το σχολίαζαν δεξιά αριστερά τις τελευταίες μέρες.

Κι αυτό γιατί,η πιάτσα του ΠΑΣΟΚ λέει:

«Αφού έχουμε δικό μας δημοσιογράφο και μάλιστα με εξαιρετικές περγαμηνές,τον εκπρόσωπο τύπου  τι τον θέλουμε;» 

Τζάμπα η φασαρία και τα πικρόχολα σχόλια της μετακίνησης; 

Εκτός κι αν ο δημοσιογράφος βλέπει τώρα ότι δεν μπορεί να βγαίνει στα τοπικά μέσα (για τους γνωστούς λόγους) το πε και στον πρόεδρο Ανδρουλάκη και εκείνος είπε…ποιος άλλος θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά ;

Ο Φραγκίσκος! 

Έτσι και προέκυψε.

Άλλωστε ο Φραγκίσκος έχει αποδείξει ότι και πρόθυμος είναι και ικανός να ανταπεξέλθει ως καλός ρήτορας.

Ελπίζω μόνο να μην του χρεώσουν την όποια «στραβή» προκύψει (λέω αν) την βραδιά των εκλογών γιατί θα είναι κρίμα και άδικο.

Αν και όλοι λένε ότι,όλα θα πάνε prima !

Θα βοηθήσει φαντάζομαι και ο αποσπασμένος με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει έστω και από τον πάγκο ή τον πάγο (δεν καταλάβαμε που τον έχουν βάλει τελικά) 

Όπως και να έχει επειδή εμείς μια συμπάθεια στον Φραγκίσκο έτσι κι αλλιώς την έχουμε,να του ευχηθούμε από καρδιάς καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο και πόστο…και καλά αποτελέσματα.

ΚΣ 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook