Για την αρπαγή των παιδιών της από το σχολείο κατηγορείται μια μητέρα στη Ρόδο μετά από μήνυση την οποία υπέβαλε ο πατέρας των ανήλικων, ενώ για κακούργημα κατηγορούνται και δύο εκπαιδευτικοί.

Και οι τρεις εμπλεκόμενοι κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν για τα όσα τους καταλογίζονται στον Ανακριτή Ρόδου. Και αυτό διότι η επιμέλεια των παιδιών ήταν στον πατέρα και η μητέρα πήγε από το σχολείο και πήρε τα παιδιά.

Όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της μητέρας, κ. Γιώργος Μαυρομμάτης, έχουν ήδη προσφύγει (χθες, Τετάρτη 17 Απριλίου) στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση κατά του πατέρα για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, απειλής, αυτοδικίας και αρπαγής, αλλά και ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητούν «να απαγορευθεί η απομάκρυνση των παιδιών από τη Ρόδο και να παραμείνουν με τη μητέρα τους».

Κανένα έγγραφο δεν είχε κοινοποιηθεί στο σχολείο για να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί τη διαμάχη των δύο γονέων, δηλώνει ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης των δασκάλων κ. Νίκος Μουτσάκης.

Αύριο (Πέμπτη 18 Απριλίου) πρόκειται να συζητηθούν και ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία η μητέρα ζητείται να απαγορευθεί η απομάκρυνση των παιδιών από τη Ρόδο και να πάνε να μείνουν με τη μάνα τους που μένουν εδώ και τρεισήμισι χρόνια. Κανένα δικαστήριο δεν άκουσε τα παιδιά.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook