Η Rachel Green ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα style icon της δεκαετίας του 90, και μέχρι σήμερα, απευθυνόμαστε σε αυτήν για έμπνευση. Είναι πραγματικά μια ασυναγώνιστη μούσα του στυλ, που με κάποιο τρόπο καταφέρνει να μας φέρει ταυτόχρονα preppy, σέξι και casual. Από ταρτάν πλισέ φούστες και slip φορέματα μέχρι εμπριμέ μπλουζάκια και φαρδιά τζιν – δεν υπήρχε look που δεν μπορούσε να φορέσει, κι ένα από αυτά ήταν και το αμάνικο ζιβάγκο. Ναι, το αμφιλεγόμενο ρούχο έχει δημιουργήσει μερικά ερωτηματικά σχετικά με την εποχή του χρόνου για την οποία είναι πραγματικά κατάλληλο. Μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα; Μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα; Κανείς δεν φαίνεται να ξέρει πραγματικά.

Η Rachel ωστόσο ήταν σίγουρα λάτρης τους, καθώς είχε εμφανιστεί φορώντας ένα σε πολλές διαφορετικές εποχές του σόου. Και όπως αποδεικνύεται η Jennifer Aniston είναι πραγματικά εναρμονισμένη με την εμφάνιση τελικά. Περιέργως, η ηθοποιός φόρεσε στην πραγματικότητα ένα αμάνικο ζιβάγκο στην προβολή του “The Morning Show” στο PaleyFest LA 2024. Συνδύασε το τοπ με ένα μαύρο παντελόνι και μπότες, για μια κομψή αλλά διακριτική εμφάνιση.

Ίσως αυτός ήταν ο τρόπος της να μας δείξει ότι τελικά συμφωνεί με το look ή να ήταν απλά μια αναφορά σε μια από τις εμβληματικές εμφανίσεις της Rachel. Όποιες και αν ήταν οι προθέσεις της, κατάφερε να μας πείσει.

marieclaire.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook