Παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, ο διαγωνισμός φωτογραφίας που έχει προκηρύξει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου. Μέρος των φωτογραφιών καθώς και αυτές που θα βραβευθούν θα χρησιμοποιηθούν στην έκδοση λευκώματος από τον ΟΛΗ Α.Ε από το οποίο θα αναδεικνύεται ο λιμένας Ηρακλείου, η ιστορία του αλλά και η καθημερινότητα του μέσα από τη ματιά των κρητικών.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να φωτογραφίσουν όλες τις εγκαταστάσεις του λιμανιού που έχουν σχέση με την εμπορική και επιβατική δραστηριότητα του καθώς και καθημερινές στιγμές «χρήσης» του λιμένα, όπως για παράδειγμα η κρουαζιέρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Παράλληλα ο ΟΛΗ Α.Ε. καλεί τους κρητικούς που έχουν στη διάθεση τους οποιαδήποτε φωτογραφία από παλιότερες εποχές του Λιμανιού Ηρακλείου να τις αποστείλουν στα γραφεία της ΟΛΗ ΑΕ

Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μέχρι και πέντε (5) έγχρωμες ψηφιακές φωτογραφίες.

2. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι έγχρωμες σε ψηφιακό αρχείο jpeg, 300 dpi, με μέγιστη οριζόντια ή κάθετη διάσταση 2400 και χρωματικό προφίλ: s-RGB, σε ένα cd.

3. Πάνω στο cd θα πρέπει να αναγράφονται το επίθετο , το όνομα, το τηλέφωνο και το email του συμμετέχοντα .

Το όνομα κάθε αρχείου πρέπει να αποτελείται από το επίθετο, το όνομα, τα τρία τελευταία νούμερα του κινητού τηλεφώνου και τον αύξοντα αριθμό της φωτογραφίας σε λατινικούς χαρακτήρες (π.χ. papadakis-giorgos-766-IV.jpeg).

Όλο το υλικό θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας» στη διεύθυνση:
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε.

Λιμάνι Ηρακλείου, Τ.Θ. 1068

Τ.Κ. 71 110 , ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό φωτογραφίας στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου www.portheraklion.gr