Έπαιρναν τηλέφωνο ανήσυχοι για να μάθουν πληροφορίες για τη μηνιγγίτιδα, μετά την επιδημία που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, και τους έβγαινε... ροζ τηλέφωνο.

Όταν ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρικ Σκοτ, ανακοίνωσε τον τηλεφωνικό αριθμό που θα έπρεπε να καλούν οι κάτοικοι της πολιτείας προκειμένου να μάθουν πληροφορίες σχετικά με το πρόσφατο ξέσπασμα μηνιγγίτιδας, δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Ο Σκοτ έδωσε κατά λάθος τον αριθμό μιας γραμμής τηλεφωνικού σεξ.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο Σκοτ βρισκόταν εν μέσω μιας συνάντησης του υπουργικού συμβουλίου εξηγώντας τις νέες πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με το ξέσπασμα, όταν ανακοίνωσε τον αριθμό που νόμιζε ότι ήταν η δωρεάν γραμμή πληροφοριών για τη μηνιγγίτιδα.

Το γραφείο του κυβερνήτη ενημερώθηκε από ένα κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος μετέδιδε απευθείας τη συνάντηση του συμβουλίου και είχε αναρτήσει τον λάθος τηλεφωνικό αριθμό στην ιστοσελίδα του. Υπεύθυνος του σταθμού δήλωσε αργότερα ότι «ένας ακροατής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή λέγοντας ότι όταν κάλεσε τον αριθμό συνδέθηκε με γραμμή για ενήλικες».

Εκπρόσωπος του Σκoτ δήλωσε αργότερα ότι ο κυβερνήτης διάβασε λάθος τον αριθμό της τηλεφωνικής γραμμής και αφού ενημερώθηκε για το τι συνέβη, ανακοίνωσε -αυτή τη φορά- τον σωστό αριθμό.


newsbeast.gr