Ο Λάκης σάρωσε για ακόμα μία Τρίτη φτάνοντας σε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που έφτασαν μέχρι και 59,1.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την πρώτη ώρα προβολής του, από τις 9 έως τις 10, στο γενικό σύνολο ο Λαζόπουλος έφερε στον ALPHA μέσο όρο 54 ενώ το MEGA προβάλλοντας σε επανάληψη το «Κόκκινο Δωμάτιο» έκανε 12,9 και ο ANT1 με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σε επανάληψη σημείωσε 6,6. Τη δεύτερη ώρα, από τις 10 έως τις 11, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» σημείωσε μέσο όρο 47,7 ενώ συνεχίζοντας με τις ίδιες εκπομπές σε επανάληψη, MEGA  και ANT1 έκαναν 11,5 και 8,3, αντίστοιχα.
 
Λογικό λοιπόν που οι διοικούντες τον ALPHA πιέζουν το Λάκη Λαζόπουλο να ανανεώσει το συμβόλαιό του αφού κάθε Τρίτη βλέπουν το κανάλι της Κάντζας να πρωταγωνιστεί στους πίνακες τηλεθέασης. Λογικό όμως και ο Λαζόπουλος να τους έχει στο περίμενε μέχρι να… διασφαλίσει κάποια πράγματα που, σημειωτέον, δεν έχουν καμία σχέση με τα οικονομικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ποσοστά τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο ανά ώρα. Ας δούμε όμως, τώρα τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό της κάθε εκπομπής.

\"\"

Καλεσμένοι στο τσαντίρι ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος μαζί με τον Λάκη έκαναν ένα μοναδικό σκέτς, ενώ την εκπομπή έκλεισε ο Αντώνης Ρέμος με τα νέα του τραγούδια.

Δείτε τα καλύτερα αποσπάσματα από το χθεσινό \”Τσαντίρι\”…

\”Κομμένα πια τα δανεικά\” τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος και οι …αλτσαντιριώτες άφησαν για λίγο τις καρέκλες τους και τα προβλήματα της καθημερινότητας, δημιουργώντας ένα κλίμα διασκέδασης άνευ προηγουμένου!

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από το χθεσινό …γλέντι:

zappit