Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δημαρχείου καθώς και η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά. Και φέτος στις εκδηλώσεις αναμένεται να πλαισιώσουν μουσικά και χορευτικά σχήματα της περιοχής δίνοντας μια διαφορετική και πιο ευχάριστη νότα στις εκδηλώσεις.

Το μήνυμα της εφετινής Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης είναι επίκαιρο όσο ποτέ και περιλαμβάνει την κοινωνική προσφορά, αλλά και τον εθελοντισμό, αξίες που ενεργοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή τη χρονιά που μας πέρασε με τα εθελοντικά προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης προς τους πολίτες καθώς και με τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης όπως η «Φάτνη Προσφοράς» και το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο που λειτούργησαν φέτος στο Δήμο Φαιστού.

Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στόχο έχουν να περάσουν το μήνυμα αγάπης και προσφοράς των γιορτινών ημερών στους συμπολίτες μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Ο Δήμος Φαιστού προσκαλεί τους δημότες, να συμμετέχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, και ζητά την ενεργοποίηση τους προκειμένου να προσφέρουμε από κοινού στους συνάνθρωπους μας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα Δ.Δ του Δήμου Φαιστού. Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου θα τοποθετηθεί, ενώ την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 3:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά, με Πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου και την αιγίδα του δήμου Φαιστού.

 Σας περιμένουμε λοιπόν στην κεντρική πλατεία Τυμπακίου σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Όπου τα παιδιά θα απολαύσουν βόλτες με το τρενάκι του συλλόγου μαζί με τον Άγιο Βασίλη και θα διασκεδάσουν με μουσική! Στο χώρο θα βρίσκεται Λούνα – Παρκ ενώ θα μοιραστούν και αναμνηστικά δώρα στα παιδιά.

Επίσης το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. σε μια βραδιά έκπληξη, στην Πόμπια, θα φωταγωγηθεί η κεντρική πλατεία στο ρολόι σηματοδοτώντας την έναρξη των Χριστουγέννων. Ο πολιτιστικός σύλλογος Πόμπιας που έχει αναλάβει και τη διοργάνωση σας προσκαλεί να διασκεδάσετε με μουσική, φαγητό, δώρα και παρέα τον Αι-Βασίλη, ο οποίος έρχεται φέτος όχι με έλκηθρο αλλά…..με καΐκι!!!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook