Η «Ακαδημία των Πολιτών Ηρακλείου» ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων καλεί τους Σπουδαστές της, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Συσσίτιο Απόρων που λειτουργεί από τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα «Ανδρέα & Μαρίας Καλοκαιρινού» (Μονής Αγκαράθου & Κοσμά Ζώτου γωνία), σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της κοινωφελούς δράσης των Ιδρυμάτων.

Επίσης, όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να προσφέρουν παιδικά παιχνίδια, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση, για να διατεθούν στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Η κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά κρίνεται απαραίτητη αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε και πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η κάλυψη βασικών αναγκών που για κάποιους θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη για άλλους αποτελεί καθημερινή ανασφάλεια.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου και ώρες: 3:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ., κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι καθορισμένες διαλέξεις της Ακαδημίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook