Τελευταία ενημέρωση: 17:04

Μέχρι και ντελίβερι εκδιδομένων γυναικών πραγματοποιούσαν σε μπαρ της Σούδας στο οποίο πραγματοποίησαν έφοδο την νύχτα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, αστυνομικός πήγε στο μπαρ προσποιούμενος τον πελάτη.

Μόλις διαπιστώθηκε πως από το συγκεκριμένο μπαρ γινόταν προαγωγή γυναικών σε πορνεία, ακολούθησε έφοδος των αστυνομικών και συνελήφθη ο 35χρονος ιδιοκτήτης και ο 45χρονος «μεταφορέας» των γυναικών.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 45χρονος με ενοικιαστικό αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, έκανε κατ’οίκον μεταφορά γυναικών σε «πελάτες» , προφανώς μετά από τηλεφωνική «παραγγελία».

Εκτός των δύο συλληφθέντων, αναζητείται και ένας ακόμη άντρας ο οποίος φέρεται ως συνέταιρος στο μπαρ.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ


Συνελήφθησαν, σήμερα (31.12.2012) τα ξημερώματα, στη Σούδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 45 ετών, κατηγορούμενοι για μαστρωπεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών και συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 35 και 45 ετών για μαστρωπεία.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος «καφε-μπαρ» μαζί με τον 45χρονο και ακόμη ένα ημεδαπό ηλικίας 45 ετών, ο οποίος αναζητείται, εξέδιδαν έναντι χρηματικού ποσού, αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες εργαζόταν ως σερβιτόρες, στο παραπάνω κατάστημα εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση τους.

Οι συλληφθέντες, μετέφεραν τις αλλοδαπές γυναίκες σε περιοχές των Χανίων, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, με πελάτες του καταστήματος.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ενενήντα (490) ευρώ, ως προερχόμενο από εισπράξεις των παράνομων πράξεων.

Επίσης, σχηματίστηκε σε βάρος 33χρονης αλλοδαπής υπηκόου Αλβανίας δικογραφία για παράβαση του νόμου «Περί εκδιδόμενων προσώπων».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα (31.12.2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.