Η τελευταία πράξη του δράματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά με το θάνατο ενός 43χρονου ο οποίος σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από οδοστρωτήρα θα παιχτεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι, ώρα της κηδείας του άτυχου άντρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στην 1 μμ στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Βαμβακόπουλου και η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο Αγ.Μαρίνας.

Υπενθυμίζεται ότι το εργατικό δυστύχημα συνέβη περίπου στις 4.30 μετά το απόγευμα της Παρασκευής στο σημείο όπου εκτελούνται έργα ασφαλτόστρωσης στον δρόμο Λάκκοι – Ομαλός, όταν ο οδοστρωτήρας αναποδογύρισε και καταπλάκωσε το χειριστή του.

Ως πλέον πιθανή αιτία θεωρείται το ότι το βαρύ όχημα καταγκρεμνίστηκε σε βάθος 5 μέτρων όταν υποχώρησαν οι επιχωματώσεις.

Το πρωί του Σαββάτου, στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 43χρονος Χανιώτης πατέρας ενός παιδιού, μετέβη και πάλι κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας μαζί με αστυνομικούς, προκειμένου να γίνει αυτοψία στον χώρο.

Πέραν των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος, εκείνο που διερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή, είναι το ότι ο 42χρονος δεν είχε άδεια χειριστή τέτοιου μηχανήματος, αλλά ούτε άδεια εργοδηγού.


φωτο ΝΕΑ ΤV