Χωρίς ενδοιασμούς και οποιονδήποτε έλεγχο, πιάστηκαν «με τα ποτήρια στα χέρια» σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού 11 ανήλικοι.

Το πάρτι των παιδιών, ηλικίας 14 και 15 χρόνων διέκοψε η Αστυνομία Λεμεσού, που είχε οργανώσει χθες βράδυ ολονύχτια επιχείρηση ελέγχου σε νυχτερινά κέντρα, δρόμους για τροχαίες παραβάσεις και δημόσια πάρκα της πόλης.

Οι έντεκα ανήλικοι που κατανάλωναν αλκοόλ, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη και στην παρουσία των κηδεμόνων τους κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Επίσης καταγγέλθηκε κι ο 30χρονος ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου της λεωφόρου Μακαρίου, αφού πέραν της ευθύνης του για την παρουσία στο κέντρο του ανηλίκων, διαπιστώθηκε πως δεν κατείχε τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας, ποτού και μουσικής για το υποστατικό του.

Στα πλαίσια της ίδιας αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν χθες τη νύχτα δημόσια πάρκα στις περιοχές Αγίου Νικολάου, Ομονοίας, Νέας Εκάλης, Αγίου Ιωάννη και Ύψωνα, αφού γίνονται συχνά καταγγελίες πως στους συγκεκριμένους χώρους συναθροίζονται νεαροί και προκαλούν οχληρία. Χθες βράδυ δεν διαπιστώθηκε οτιδήποτε ύποπτο ή παράνομο σ’ αυτά τα πάρκα. Αναφορικά με τους τροχαίους ελέγχους της Αστυνομίας και της Τροχαίας Λεμεσού που έγιναν σε 25 οχήματα, δύο γυναίκες οδηγοί καταγγέλθηκαν χθες βράδυ για παράβαση φωτεινού σηματοδότη και κυκλοφορία χωρίς την κατοχή άδειας οδήγησης και ασφάλειας.

Πηγή: kathimerini.com.cy

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook