Ένα από τα καλύτερα ταλέντα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό του Κισσαμικού.
Ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ\’ Εθνική ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάνου Ψαράκη, ο οποίος συμμετείχε αρκετό καιρό στις δραστηριότητες της ομάδας, μετά την εξασφάλιση της ελευθέρας του από τον Α.Ο. Χανιά.
Ο Ψαράκης αναδείχθηκε από την Ακαδημία των Νέων Χανίων κι αφού διέπρεψε μια σεζόν στο τοπικό με τη φανέλα του Κρητικού Αστέρα προσέλκυσε άμεσα το ενδιαφέρον ομάδων παραπάνω κατηγοριών. Η πρώτη σεζόν στο Περιφερειακό με τον Πανακρωτηριακό ήταν ιδανική για αποκομιδή εμπειριών, οι οποίες του φάνηκαν πολύτιμες την επόμενη περίοδο όταν και \”μετακόμισε\” στο Μινώταυρο. Μετά από εξαιρετική σεζόν σημείωσε 10 γκολ στο πρωτάθλημα (όσα και ο Γιακουμάκης που μετεγγράφηκε στον Πλατανιά πέρσι), τα οποία όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να μείνει στην κατηγορία η ιστορική ομάδα των Μουρνιών.
Οι εμφανίσεις του όμως \”ανάγκασαν\” τον ΑΟΧ να ασχοληθεί μαζί του και να τον αποκτήσει την περσινή περίοδο. Σε μια σεζόν ιστορική για τους \”μπλε\” ο Ψαράκης – που ίσως άξιζε περισσότερες ευκαιρίες – συμμετείχε στον προτελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανηλειακό στον Πύργο, ο οποίος αποδείχθηκε καθοριστικός για την άνοδο στη Football League. Στα λίγα λεπτά συμμετοχής του ως αλλαγή ο νεαρός επιθετικός έδειξε μέρος των ικανοτήτων του βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να διατηρήσει το προβάδισμα που είχε στο σκορ. 
Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

\”Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μανόλη Ψαράκη.\”

Το βιογραφικό του:

Ημερομηνία γέννησης: 20 Ιανουαρίου 1994
Θέση: Επιθετικός

2003-2009 Π.Σ.Ν. Χανιά
2009-2010 Κρητικός Αστήρ
2010-2011 Πανακρωτηριακός (Δ’ Εθνική)
2011-2012 Μινώταυρος (Δ’ Εθνική) 
2012-2013 Α.Ο. Χανιά (Football League 2)

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Κισσαμικού. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, αλλά και για να βοηθηθώ και εγώ μέσα από τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook