Η 32χρονη γυναίκα που φέρεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν «δεν σταματά να κλαίει» μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, ανέφερε σήμερα ένας 42χρονος εστιάτορας που παρουισάζεται ως αδελφός της καμαριέρας.

Ο 42χρονος από τη Γουινέα που έχει ένα μικρό εστιατόριο στην 8η Λεωφόρο στο Μανχάταν στο προάστιο Χάρλεμ ανέφερε ότι η αδελφή του του τηλεφώνησε το απόγευμα του Σαββάτου παρουσία γιατρών και αστυνομικών και του είπε ότι «της συνέβη κάτι πολύ σοβαρό» . Εκλαιγε, δεν σταματούσε να κλαίει, ανέφερε ο αδελφός της, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Καφέ 2115».

Του είπε ακόμα ότι θέλει να της βρεί έναν δικηγόρο και ότι συνέβησαν διάφορα κακά πράγματα που κατάγγειλε στην αστυνομία. Ο 42χρονος ανέφερε ότι η αδελφή του εργάζεται τρία χρόνια στο ξενοδοχείο αυτό ότι είναι μητέρα μιας εννιάχρονης και ότι μιλά άριστα γαλλικά.

«Είναι πολύ καλή μουσουλμάνα. Δεν φορά μπούργκα αλλά καλύπτει με μαντήλα τα μαλλιά της», πρόσθεσε. Ανέφερε ότι η αδελφή του δεν είχε ξαναδεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν και φυσικά δεν ήξερε την ιδιότητά του.

Ο 42χρονος πρόσθεσε ότι η αδελφή του κρατείται «σε ένα μυστικό μέρος» και όχι φρουρούμενη στο σπίτι της στο Μπρονξ, ο διαχειριστής του οποίου ανέφερε ότι «είναι μια πολύ όμορφη τριαντάρα από την Αφρική που δεν έχει προκαλέσει ποτέ προβλήματα. Εργάζεται σκληρά και είναι πολύ σοβαρή και πολύ ήσυχη».

Παρόμοιους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησαν και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου για την υπάλληλό τους επισημαίνοντας ότι «είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά της» .

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook