Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, βρέθηκε το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης.

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε έρευνα στην περιοχή του Αμαρουσίου. Το διαμέρισμα είναι σε πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου 27, όπου και διέμενε μαζί με την Ρούπα.

Οι δύο το είχαν νοικιάσει στο όνομα Μιχελάκης και ο Μαζιώτης αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος.

Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ζευγάρι είχε μάλλον προλάβει να αδειάσει τον χώρο από τα υπάρχοντα του.

Όπως δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο διαμέρισμα έμενε ο Ν. Μαζιώτης, η Πόλα Ρούπα μαζί με το τετράχρονο παιδί τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα, ενώ και η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της.

Η Πόλα Ρούπα και το ανήλικο παιδί τους δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και της Αντιτρομοκρατικής.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό γκαράζ, όπου, πιθανόν, βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πέρυσι ο Μαζιώτης με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, καθώς και γιάφκας με οπλισμό.

Ανακοινώθηκε ότι το ένταλμα σύλληψης για έναν εκ των συνεργατών του Μαζιώτη, που εκδόθηκε σήμερα, αφορά σε έναν 35χρονο για τον οποίο από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε η συμμετοχή του στις ένοπλες ληστείες σε δύο τράπεζες στην Ακράτα, την 20/12/2012 και στα Μέθανα, την 25/7/2013.

Ο συγκεκριμένος είχε κατηγορηθεί για κλοπή αυτοκινήτου που είχε πάρει μέρος στην απαγωγή Μυλωνά και βρέθηκε αργότερα στα χέρια του Μαζιώτη. Ο 35χρονος ωστόσο, αναζητείται από τότε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με την πρόοδο των ερευνών αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης.

news247.gr