Την σιγουριά του ότι ο Παναθηναϊκός θα έφευγε νικητής από τα Χανιά εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου.
Ο τεχνικός των \”πράσινων\” έπειτα από επίμονες ερωτήσεις από δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας του έκανε αναφορά και για τη διαιτησία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είχε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της επί του Εργοτέλη, που ήρθε με επιβλητικό τρόπο ενώ εμείς προερχόμασταν από τις ήττες με Καλλονή και Ντιναμό Μόσχας. Αυτές οι ήττες πείσμωσαν την ομάδα. Είχαμε ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Τα παιδιά πίστεψαν στη νίκη και ξέραμε ότι ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι»
Για το αν προβληματίζεται από τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του:
«Κρατάμε μόνο τα θετικά και το γεγονός ότι βάλαμε τρία γκολ»
Για το αν περιμένει ανάλογη ή καλύτερη συνέχεια:
«Μπορούμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πολλές δυνατότητες. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι στο στόχο μας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτή η ομάδα όμως μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο»
Για το ότι έσπασε την αρνητική παράδοση ο Παναθηναϊκός στα Περιβόλια, παρά τις δύο λάθος υποδείξεις οφσάιντ του β\’ βοηθού Τσολάκη:
«Είμαι πολύ υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, που κόντρα σε όλα έδειξαν ψυχικά αποθέματα ώστε να γυρίσουν το παιχνίδι»
Για το αν φοβήθηκε το ματς μετά το 2-1:
«Δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή. Ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι θα κερδίζαμε. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και πίστης στους ποδοσφαιριστές»
Για το αν ένιωθε καμία πίεση μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες:
«Δεν μου δημιουργήθηκε καμία τέτοια εντύπωση και δεν ένιωσα καμία πίεση»
Για το μόλις ένα φάουλ που δόθηκε στην ομάδα του σε όλο το ματς:
«Μόνο του αυτό λέει πάρα πολλά. Είναι κουραστικό να μιλάμε συνέχεια για διαιτησία. Πάντα θα υπάρχει πρόβλημα με τη διαιτησία. Πέρσι εσείς που είστε εδώ θα θυμάστε ότι υπήρξε ανάλογο ματς σε βάρος του Πλατανιά, που νικούσε 1-0 στο ημίχρονο μια ομάδα (σ.σ. φωτογραφίζει το ματς με τον Ολυμπιακό) και τα φάουλ ήταν 1-14. Τελικά ο Πλατανιάς έχασε, δεν θα αναφέρω σκορ, αλλά στο τέλος δεν είδα καμία αντίδραση και καμία ερώτηση για τη διαιτησία»
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook