Η περίοδος των εορτών, πάντα αποτελεί μια καλή αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να νιώσουμε λίγο διαφορετικά, να αναπροσδιορίσουμε στόχους, να μοιραστούμε ζεστές οικογενειακές στιγμές και φυσικά να κάνουμε αλλαγές....στην γκαρνταρόμπα μας!

Το κατάστημα Fredi και το Flashnews.gr, σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε πέντε δωροεπιταγές αξίας 70€ -η κάθε μια-, για ψώνια σε είδη ένδυσης ή υπόδησης της αρεσκείας σας.

Η διαδικασία είναι απλή:

Μπείτε στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, κάντε like, συμπληρώστε την φόρμα και αυτομάτως αποκτάτε έναν μοναδικό αριθμό με τον οποίο συμμετέχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών, μπορεί να γίνει από το τέλος του διαγωνισμού  και για όλο το 2015, με εξαίρεση τις περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών.

Να σημειωθεί ότι δεν μπορεί να γίνει χρηματική εξαργύρωση όσον αφορά στο ποσό που αντιστοιχεί η δωροεπιταγή, ενώ σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 70€, καταβάλλεται η διαφορά.

 

Το κατάστημα FREDI

Το κατάστημα FREDI, στην οδό Τζανακάκη 21 στα Χανιά, ξεχωρίζει εδώ και χρόνια (από το 1963) για την ποιότητα των προϊόντων του και την άψογη εξυπηρέτηση.

Δίνοντας έμφαση στο καλό ντύσιμο,  με βασικό κριτήριο τη σωστή εφαρμογή και καλή ραφή, η επιλογή γίνεται πάντα με γνώμονα τα ποιοτικά υφάσματα και το διαχρονικό στυλ.

Στο κατάστημα FREDI, μπορείτε να βρείτε πολλές από τις κορυφαίες μάρκες  ένδυσης και αξεσουάρ, όπως Fred-Perry, Rodrigo, Dors, Wrangler, Digel, Milestone κ.α., τα επώνυμα brands Sebago, Florsheim για υποδήματα, ενώ επίσης λειτουργεί τμήμα για γυναικεία ενδύματα, καθώς και για μεγάλα μεγέθη.Κατάστημα FREDI! Η πρώτη επιλογή όσων γνωρίζουν από στυλ και έχουν άποψη!

Τζανακάκη 21, Χανιά
Τηλ.: 28210 45508