Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, απέναντι σε ΟΦΗ και ΝΟ Αγίου Νικολάου, η γυναικεία ομάδα του ΝΟ Χανίων πήρε την πρόκριση για την τελική φάση της Β’ Εθνικής.

Τα κορίτσια του Τάσου Παραδά επικράτησαν με 7-5 του ΟΦΗ και με 8-3 του Αγίου Νικολάου.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας θα συμμετάσχει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία εξασφάλισε την πρόκριση μέσω των αγώνων που έδωσε την Κυριακή 28 Ιουνίου στον Αγιο Νικόλαο.
Η ομάδα του Τάσου Παραδά επικράτησε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε, με σκορ 7-5 του ΟΦΗ και 8-3 του Ν.Ο. Αγίου Νικολάου. Ειδικότερα, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ παρουσίασε μεγάλο σασπένς, με τον Ν.Ο.Χ. ν’ ανατρέπει στο β’ ημίχρονο διαφορά τεσσάρων τερμάτων (1-5).
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής;
 
Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ 7-5
Τα 8λεπτα: 0-3, 1-2, 4-0, 2-0
Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη 1, Γεραρχάκη, Λελεδάκη 1, Τζανακάκη, Μαραγκουδάκη, Μπεμπλιδάκη 1, Νεονάκη, Κουπάνη, Χατζάκη 2, Μητράκη 1, Γκέκα 1, Παυλοπούλου.
 
Αγιος Νικόλαος-Ν.Ο. Χανίων 3-8
Τα 8λεπτα: 2-2, 1-2, 0-3, 0-1
Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη 2, Γεραρχάκη 1, Λελεδάκη, Τζανακάκη, Μαραγκουδάκη, Μπεμπλιδάκη 1, Νεονάκη, Κουπάνη, Χατζάκη, Μητράκη 3, Γκέκα 1, Παυλοπούλου.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook