Το παιχνίδι κρίθηκε με δύο πέναλτι, με την ΑΕΚ ν’ αποκτά το προβάδισμα με 9-8 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση από τη Σύλια Λογοθέτη στο 1.24 πριν το τέλος, με τον ΝΟΧ ANEK LINES ν’ απαντά με τον ίδιο τρόπο και την Ασπασία Φουράκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του τέρματος της “Ενωσης” με πέναλτι που ευστόχησε στα 23 τελευταία δευτερόλεπτα του ματς.

Οι δύο ομάδες έδωσαν μια πραγματική μάχη στην πισίνα του κολυμβητηρίου, με τις γηπεδούχες ν’ αποκτούν προβάδισμα μέχρι και με τρία γκολ διαφορά (7-4), ωστόσο η επιμονή από τις παίκτριες της ΑΕΚ της έφεραν να παίρνουν το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος και να απειλούν τον ΝΟΧ ANEK LINES με ήττα.

Ετσι οι δύο ομάδες παραμένουν ζωντανές στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία με τον ΝΟΧ ANEK LINES να φτάνει τους 9 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ ανεβαίνει στους 12.

Η Τσιουγκρή με 3 γκολ και η Λογοθέτη για την ΑΕΚ με 5 ήταν οι πρώτες σκόρερ για τις δύο ομάδες.

Διαιτητές: Κυράνης – Στεφανάκης

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-2, 2-3

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 3, Χαβρέ, Καβακούτσι 2, Καραδάκη, Κουνδουράκη Αικ., Περδικάκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1, Βούλγαρη

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 5, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 1, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λέα, Κύρα 1

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook