Το πολύ κακό πρώτο οκτάλεπτο στοίχισε στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο του ΝΟΧ και τελικά αυτό ήταν που έκρινε και το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 11-10 στο φινάλε. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι, σε παιχνίδι που διεξήχθη για την 16η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη έκανε μεγάλη προσπάθεια από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, όπου κέρδισε επί μέρους σε κάθε ένα από αυτά, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στην απόσπαση του θετικού αποτελέσματος. Το ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 8-5, ενώ παρά τη μείωση ακόμη και στο ένα γκολ, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Η Ακάρι Ινάμπα πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση μέχρι τώρα με το σκουφάκι του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, σκοράροντας πέντε τέρματα ενώ για τον ΠΑΟΚ από 4 γκολ πέτυχαν οι Μπίκου και Ντόνα-Τσιάκα.

Διαιτητές: Μπουδραμής – Κραβαρίτης

Οκτάλεπτα: 6-1, 2-4, 1-2, 2-3

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου 4, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Ταυρίδου, Χρονοπούλου, Γραικού 1, Γιαμπασάκου, Φλώρου, Ντόνα-Τσιάκα 4, Κοντονή 2, Νιαρχάκου, Λεριώτη, Κολτσίδα, Χριστοφορίδου.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα 5, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 1, Κουνδουράκη Αικ., Περδικάκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 2

sportcaster.gr

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook