Η Άννα Ντουντουνάκη γέμισε με περηφάνια τα Χανιά και τον Ν.Ο. Χανίων, από τον οποίο αναδείχθηκε, με την εξασφάλιση της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΝΟΧ εξέδωσε ανακοίνωση με θερμά συγχαρητήρια προς την Χανιώτισσα αθλήτρια του Ποσειδώνα Ιλισίων για τη μεγάλη επιτυχία της εξασφάλισης του ορίου συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά την πρώην αθλήτριά του και νυν του Ποσειδών Ιλισίων Αννα Ντουντουνάκη για την μεγάλη της επιτυχία να εξασφαλίσει το όριο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το προσεχές καλοκαίρι. Η Χανιώτισσα αθλήτρια κάνει υπερήφανο το Σωματείο που την ανέδειξε και τη βοήθησε προκειμένου να φτάσει σε αυτό το τεράστιο γεγονός λαμβάνοντας μέρος στην υπέρτατη αθλητική διοργάνωση που γίνεται παγκοσμίως, καθώς και όλα τα Χανιά.

Καλό είναι να σημειωθεί, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα, ότι η Αννα “καλλιέργησε” το ταλέντο της και “έχτισε” σιγά σιγά αυτό που έχει καταφέρει σήμερα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Προπονούμενη, όπως και άλλοι ταλαντούχοι αθλητές της, όχι στην 50άρα πισίνα κατά τη διάρκεια πολλών μηνών μέσα στις σεζόν, αλλά στα στενά όρια της 25άρας… Ωστόσο, αυτό είναι και το αποτέλεσμα για τον Ναυτικό Ομιλο. Να καταφέρνει να αναδεικνύει αθλητές τέτοιου βεληνεκούς, ακόμα κι όταν οι συνθήκες είναι σε βάρος των αθλητών του.

Βλέπετε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΝΟΧ καταφέρνει να έχει κολυμβητή τον οποίο ανέδειξε, σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

– Η Τόνια Μαχαίρα ήταν παρούσα το 1996 στην Ατλάντα και το 2000 στο Σύδνεϋ.

– Ο Ανδρέας Ζήσιμος επίσης έλαβε μέρος το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ο Ναυτικός Ομιλος παράγει αθλητισμό, δημιουργεί πρωταθλητές και θα εξακολουθήσει ως υποχρέωση στην ιστορία του να πράττει το ίδιο και τα επόμενα χρόνια. Η επιτυχία της Ντουντουνάκη στέλνει το μήνυμα για το πόσο σημαντικό είναι να παραμένει ανοικτή όλο το χρόνο η 50άρα πισίνα, για την οποία ευχής έργον είναι από την επόμενη κιόλας σεζόν να μην ξανακλείσει ποτέ.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή της στον Ναυτικό Ομιλο, Κώστα Τζιλιβάκη, αλλά και στο Σωματείο του ΚΟΠΙ στο οποίο ανήκει αυτή τη στιγμή.

Αννα, θα σε παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι στην προσπάθειά σου στη Βραζιλία, με την ευχή να καταφέρεις ό,τι καλύτερο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook