Την ευθύνη για τον εμπρησμό στο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην οδό Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο, ανέλαβε ομάδα αντιεξουσιαστών.

Με αναρτησή της στην ιστοσελίδα indymedia, η ομάδα αναφέρει ότι η επίθεση έγινε "σε ένδειξη αλληλεγγύης" στον αντιεξουσιαστή Παναγιώτη Ασπιώτη. Θυμίζουμε ότι η εμπρηστική επίθεση (φωτο) στην Παγκρήτια Τράπεζα είχε γίνει τα ξημερώματα Δευτέρα 7 Μαρτίου.

Ακολουθεί η ανάρτηση με την ανάληψη ευθύνης:

"Στις 6/02 βασανίζεται ο αντιεξουσιαστής Παναγιώτης Ασπιώτης με σκοπό την βίαιη λήψη DNA. Ένα χρόνο πριν πολιτικοί κρατούμενοι ξεκινούν απεργία πείνας με πολιτικά αιτήματα εκ' των οποίων και η κατάργηση βίαιης λήψης DNA (όπου υποτίθεται ότι ικανοποιήθηκε). Αυτές οι πρακτικές συνεχίζονται από το κράτος.

Ως ένδειξη αλληλεγγύης και απάντηση ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, πυρπολήσαμε τα ξημερώματα Δευτέρας 7/03 υποκατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στο κέντρο του Ηρακλείου.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Τιμή για πάντα στον αναρχικό Αντάρτη πόλης Λάμπρο Φούντα, μέλος του Ε.Α., που στις 10/03/2010 έπεσε νεκρός από σφαίρες μπάτσων μετά από συμπλοκή στη Δάφνη.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ"