Με νίκη ολοκλήρωσε την α’ φάση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, που στρέφει την προσοχή του στη “μάχη” της ανόδου.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα νίκησε με 11-9 τον ΟΦΗ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο της α’ φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES κερδίζοντας το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7) με σκορ 11-9 τον ΟΦΗ.

Ο αγώνας έγινε για τη 10η και τελευταία αγωνιστική και πλέον σειρά παίρνουν οι αγώνες για τον όμιλο ανόδου, εκεί όπου η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα βρεθεί στη διαδικασία της διεκδίκησης για την επιστροφή μετά από τρία χρόνια απουσίας στην Α1.

Το παιχνίδι στο Ηράκλειο βρήκε τον ΝΟΧ να αποκτά προβάδισμα από την αρχή το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Φύταλης με 3 γκολ και τον ακολούθησε ο Κατσουλάκης με 2. Για τον ΟΦΗ, τα περισσότερα γκολ (3) σημείωσε ο Κονταράκης.

ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 9-11

Τα 8λεπτα: 1-2, 3-4, 2-3, 3-2

ΟΦΗ (Τάκης Μιράλης): Τσαβολάκης, Χριστοφίδης 1, Κόκκινος, Παπανικολάου 2, Βασιλάκης, Συρίγος 1, Ιερωνυμάκης, Γιαννάκης 1, Κονταράκης 3, Κλήμος, Γιγουρτάκης 1, Γκιάτας, Καβουσανός, Σπυριδάκης, Βαλσάμος

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κοκονάς 1, Κατσουλάκης 2, Παπαδόπουλος 1, Ρουμελιώτης 1, Φύταλης 3, Μπιτσάκης, Βολτυράκης, Λειψάκης, Βιζυράκης, Μαραγκουδάκης, Μητράκης, Μυγιάκης.

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook