Έπειτα από εξαιρετική πορεία οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν βρεθεί στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη θα κάνει το καλύτερο δυνατό στην τελική φάση, ώστε να διεκδικήσει μία θέση στους ημιτελικούς.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με στόχο το καλύτερο δυνατό η ομάδα Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων λαμβάνει μέρος στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Γιάννη Ζαγουράκη έχουν καταφέρει να είναι παρόντες στα τελικά χάρη σε μία ξέφρενη πορεία που «μεταφράζεται» σε τρεις διαδοχικές προκρίσεις που έχουν συνδυαστεί μονάχα με νίκες στα παιχνίδια που έχουν δώσει.

Ετσι, ο ΝΟΧ, θα διεκδικήσει την πρόκριση για τα ημιτελικά απέναντι στις ομάδες της Ν.Ε. Λάρισας, του Ν.Ο. Πατρών, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ τους οποίους θ’ αντιμετωπίσει στο Κολυμβητήριο Πειραιά. Εφόσον οι νεαροί Χανιώτες πολίστες καταφέρουν να σφραγίσουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις θα μπουν στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους εξής πολίστες: Κουτρουλάκης, Πετράκης, Τριποδάκης, Κανδανολέων, Σπάχης, Περδικάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πρωιμάκης, Μαρκουλάκης, Μανιουδάκης, Γουρνεζάκης, Ασγουδάκης, Μαυροματάκης, Τσιστράκης, Νικολαΐδης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

• 1η αγωνιστική – Πέμπτη (14/7)

18:00 Ν.Ο. Χανίων – Ν.Ε. Λάρισας

• 2η αγωνιστική – Παρασκευή (15/7)

10:00 Ν.Ο. Πατρών – Ν.Ο. Χανίων

• 3η αγωνιστική – Παρασκευή (15/7)

21:00 Ν.Ο. Χανίων – ΠΑΟΚ

• 4η αγωνιστική – Σάββατο (16/7)

12:30 Παναθηναϊκός – Ν.Ο. Χανίων

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook