Σημαντική διάκριση πέτυχε ως μέλος της Εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων η Όλγα Κουργιαντάκη.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέκτησε την 6η θέση στον κόσμο με την Εθνική στο αγώνισμα του Κόμπο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Μια πολύ μεγάλη διάκριση κατάφερε η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων κατακτώντας την 6η θέση στον κόσμο στο αγώνισμα του Κόμπο. Μάλιστα, ανάμεσα στις διακριθείσες είναι η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Όλγα Κουργιαντάκη.

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Eυαγγελία Μαλκογεώργου, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Θάλεια Παπαδοπούλου, Όλγα Παπασαράντη, εκτέλεσε ένα εξαιρετικό και μεγάλης δυσκολίας πρόγραμμα και βαθμολογήθηκε με 85,6666 βαθμούς καταλαμβάνοντας την τιμητική 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το Καζάν της Ρωσίας. Πρόκειται για μια μοναδική επιτυχία που πιστοποιεί την συνεχιζόμενη άνοδο που παρουσιάζει το άθλημα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ενώ δημιουργεί ακόμα πιο μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Η Χανιώτισσα Κουργιαντάκη κατάφερε επίσης ως αναπληρωματική στο χορευτικό, να αναδειχθεί στην 8η θέση στον κόσμο στο Ομαδικό, το οποίο βαθμολογήθηκε με 157,9098 β.

Ειδικότερα, το Ομαδικό αποτέλεσαν οι: Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Όλγα Κουργιαντάκη, Δήμητρα Τσιαντή.

Ακόμα, η ελληνική ομάδα αναδείχτηκε στην 7η θέση με την Αθανασία Τσόλα στο Σόλο και στην 8η στο Ντουέτο με τις Αθανασία Τσόλα και Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου (αναπλ. Άννα Μαρία Ταξοπούλου).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook