Οι διακρίσεις συνεχίζονται για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και ευρύτερα για τον Χανιώτικο αθλητισμό, αφού με 4 Χανιώτισσες στη σύνθεσή της η Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο!

Οι αθλήτριες του ΝΟΧ Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βιολέτα Ζουζούνη μαζί με τη Ρεθυμνιώτισσα Ειρήνη Κάββαλου και τις Κατερίνα Μανάρα, Ξανθή Μέλλου, Δήμητρα Τσιαντή και Γεωργία Βασιλοπούλου εκτέλεσαν θαυμάσια το πρόγραμμα τους στον τελικό του Κόμπο στο Μεσογειακό Κύπελλο, που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο με βαθμολογία 79,800β. Αναπληρωματική ήταν η Βιργινία Γεωργιουδάκη, που όπως και η Καββάλου, είναι αθλήτρια του ΚΟ Ηρακλείου.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 81,600β. και το χάλκινο η Ιταλία με 79,400β.

Η ενημέρωση της ΚΟΕ:

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων στον τελικό του Κόμπο, την Παρασκευή (22/7) το απόγευμα, στο Μεσογειακό Κύπελλο (COMEN CUP) στη Νετάνια του Ισραήλ, και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο χαρίζοντας μια ακόμα σπουδαία διάκριση στο άθλημα και επιβεβαιώνοντας το λαμπρό μέλλον που αυτό υπόσχεται.

Οι Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Κάββαλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Κατερίνα Μανάρα, Ξανθή Μέλλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη (αναπ. Βιργινία Γεωργιουδάκη, Ευαγγελία – Βηθλεέμ Θύμη) εκτέλεσαν θαυμάσια το πρόγραμμά τους στον τελικό και βαθμολογήθηκαν με 79,8000 β., ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητριών.

Τις πέρασαν μόνο οι Ισπανίδες, που πήραν το χρυσό μετάλλιο με 81,6000 β. Το χάλικνο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία με 79,4000 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού στο Κόμπο ΕΔΩ.

Το Σάββατο 23/7, το πρωί είναι προγραμματισμένες οι Φιγούρες, ενώ το απόγευμα υπάρχει ο τελικός του Ομαδικού με τη συμμετοχή της Εθνικής μας Ομάδας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook