Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων συνεχίζει να “γράφει” ιστορία και για έκτη συνεχόμενη χρονιά και ένατη συνολικά αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας Κανόε Καγιάκ Ανάπτυξης Σπριντ!

Ο ΝΟ διατηρήθηκε στην κορυφή με 296 βαθμούς έναντι 236 του Ν.Ο. Πόρου Τροιζηνίας και 176 του Γ.Ν.Ο. Σαλαμίνας.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Ιστορία συνεχίζει να «γράφει» ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, ο οποίος αναδείχτηκε για πολλοστή φορά πρωταθλητής Ελλάδας Κανόε Καγιάκ Ανάπτυξης Σπριντ!

Ειδικότερα, στους αγώνες που διεξήχθησαν το τριήμερο από Παρασκευή 22 Ιουλίου μέχρι και Κυριακή 24 του μήνα στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, η ομάδα του Ν.Ο. Χανίων κατάφερε ν’ αναδειχθεί στην 1η θέση με 296 βαθμούς έναντι 236 του Ν.Ο. Πόρου Τροιζηνίας και 176 του Γ.Ν.Ο. Σαλαμίνας.

Αυτή είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που ο Ναυτικός Ομιλος αναδεικνύεται στη συγκεκριμένη κατηγορία πρωταθλητής Ελλάδας και η ένατη συνολικά, γεγονός που τον καθιστά πια ως τον πολυνίκη του θεσμού αυτά τα 20 χρόνια που διεξάγεται το πρωτάθλημα. Ένα γεγονός που πιστοποιεί το εξαιρετικό ταλέντο που υπάρχει στις υποδομές και την πολύ καλή δουλειά που παράγεται από τους προπονητές, Μανώλη Αγγελάκη και Δημήτρη Καραγιαννίδη. Επίσης τεράστιας σημασίας αποδεικνύεται η συνδρομή των χορηγών και ειδικότερα της ΑΝΕΚ LINES, που ουσιαστικά είναι συνυφασμένη η στήριξή της στο Τμήμα με τις πανελλαδικές επιτυχίες που σημειώνει η ομάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας για το 2016 είναι οι εξής:

Αλεξανδράκη Ευτυχία, Αντωνίου Μαγδαληνή, Ασημακόπουλος Χρήστος, Δανδουλάκης Ερωτόκριτος, Δανδουλάκης Ιωάννης, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκης Νικόλαος, Δρακάκη Ιωάννα, Δραμηλάρης Μιχαήλ, Καπής Ευτύχιος, Καράκη Κλειώ, Κερασιώτης Παναγιώτης, Κονταξάκης Παρασκευάς, Κοπάσης Ευάγγελος, Κουργιαντάκης Στυλιανός, Λειβαδιωτάκης Άγγελος, Μαυρομάτης Ιωάννης, Μαυρομάτης Μιχαήλ, Μαυρομάτη Μυρσίνη, Μελεμενή Μαρία, Ξηρουχάκης Εμμανουήλ, Παπαδογιωργάκης Εμμανουήλ, Παπασταματάκης Γεώργιος, Παπασταματάκη Μαριάννα, Πολυχρονάκης Σπυρίδων, Στρατουδάκης Νικόλαος, Σώκος Αντώνιος, Τζανακόπουλος Αθανάσιος, Τραϊτοράκη Ελένη και Φραγκόπουλος Γεώργιος.

Ο Ν.Ο. Χανίων φτάνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, συλλέγοντας 11 μετάλλια, εκ των οποίων 5 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook