Μετά τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πλόβντιβ της Βουλγαρίας ο Αναστάσιος Μελεμενής συμμετείχε και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών U23, που διεξήχθη στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Μια ακόμα σπουδαία εμπειρία μετά τη συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας έζησε ο Αναστάσιος Μελεμενής, λαμβάνοντας μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων και Ανδρών / Γυναικών U23 που διεξήχθη στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Με τον Χανιώτη αθλητή αυτή τη φορά να δυσκολεύεται λόγω του ότι προσεβλήθη από ίωση κατά τη διάρκεια των αγώνων, η καλύτερη επίδοση που κατάφερε να σημειώσει είναι η συμμετοχή στα ημιτελικά στο αγώνισμα Κ1 200μ.

Από την άλλη, ο Μελεμενής συγκρότησε δίδυμο με τον Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη στα Κ2 200μ. και Κ2 1000μ. χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να περάσουν στα ημιτελικά καθώς αποκλείστηκαν στους προκριματικούς.

Την ευθύνη της Εθνικής ομάδας, που αποτελείτο ακόμα από τους αθλητές Δημήτριο Αντωνίου, Λουκά Βιδάλη, Στέφανο Δημόπουλο, Χρίστο Δρούζα και Κυριάκο Συριόπουλο, είχε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης.

Νέα αποστολή σε πανελλήνιο με 19 αθλητές και αθλήτριες

Αποστολή σε ένα νέο πανελλήνιο πρωτάθλημα ακολουθεί το επόμενο τριήμερο, από την Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Ειδικότερα, η ομάδα Κανόε Καγιάκ θα λάβει μέρος στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Σχοινιά, με μία αποστολή 19 αθλητών και αθλητριών. Στόχος μετά από μια μακρά επιτυχημένη προετοιμασία, οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
Αναλυτικά, η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου αποτελείται από τους εξής αθλητές και αθλήτριες: Αναγνωστόπουλος Α., Αντωνίου Ι., Ασημακοπούλου Μ., Βαρβαντάκης Δ., Γεραιουδάκης Γ., Θωμαδάκης Σ., Κέκελου Α., Κουριδάκης Ι., Κουτσοποδιώτης Ι., Μελεμενής Α., Παπασταματάκη Ε., Πολυχρονάκης Σ., Ποντικάκης Κ., Σαράντου Κ., Σηφάκης Γ., Σώκου Δ., Τζανακοπούλου Μ., Τζανακόπουλος Ι. και Τσουπάκης Χ.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης και ο βοηθός εφόρου Νικόλαος Κουριδάκης.

Αρωγός του Τμήματος Κανόε Καγιάκ είναι ο επίσημος χορηγός, η Ναυτιλιακή Εταιρία, ANEK LINES.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook