Την πρώτη της ήττα γνώρισε στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, που ηττήθηκε με 10-7 από τον Απόλλων Σμύρνης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για την αναμέτρηση:

Δεν τα κατάφερε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης γνωρίζοντας την πρώτη του φετινή ήττα στην Α2. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα μπορούσε να είχε καταφέρει κάτι καλύτερο, καθώς πίεσε τους γηπεδούχους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, ωστόσο είναι αυτοί που στέφθηκαν νικητές με το τελικό σκορ, 10-7, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ειδικότερα, μετά ένα όχι και τόσο καλό ξεκίνημα όπου ο Απόλλων βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο σκορ, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ισοφάρισε με 2-2, αλλά στη συνέχεια ο Απόλλων με τρία σερί τέρματα έφτασε το σκορ στο 5-2. Η «απάντηση» για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ήταν να μειώσει σε 5-4 χάρη στα δύο τέρματα από τον Κατσουλάκη, αλλά το σκηνικό επαναλήφθηκε και πάλι, με τον Απόλλωνα να «ανοίγει» τη διαφορά στο +3 (7-4). Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES θα καταφέρει να μειώσει με τα γκολ από τον Μανούσο Βιζυράκη και του Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο σε 7-6 ξαναμπαίνοντας στο ματς, αλλά ο Απόλλων θα δώσει τη «χαριστική βολή», σκοράροντας δύο γκολ, με συνέπεια το ματς να κριθεί λίγο πριν το τέλος (9-6). Μέχρι τη λήξη ακολούθησαν τα γκολ από τον Μπαριωτάκη για τα Χανιά (9-7) και το τελικό 10-7 το οποίο πέτυχε ο Δερμιτζάκης για τον Απόλλωνα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES παραμένει έτσι στους 7 βαθμούς, παρόλα αυτά ελπίζει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες.

Η διακύμανση του σκορ

1-0 Παπαδόπουλος
2-0 Μαυρωτάς
2-1 Πετρόχειλος
2-2 Πετρόχειλος
3-2 Παπαδόπουλος
4-2 Χατζηστεφάνου
5-2 Παπαδόπουλος
5-3 Κατσουλάκης
5-4 Κατσουλάκης
6-4 Γερακούδης
7-4 Μαυρωτάς
7-5 Βιζυράκης
7-6 Παπαδόπουλος
8-6 Λάζαρης
9-6 Γερακούδης
9-7 Μπαριωτάκης
10-7 Δερμιτζάκης

Τα 8λεπτα: 2-1, 3-2, 2-3, 3-1

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Ρέππας, Ματαράγκας, Μητρόπουλος, Τούλης, Γερακούδης 2, Μαυρωτάς 2, Παπαδόπουλος 3, Λάζαρης 1, Δερμιτζάκης 1, Αφρουδάκης, Ψαρρέας, Χατζηστεφάνου 1, Μιχαλόπουλος, Κουσίδης, Γκαράνης.

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας/Γιάννης Ζαγουράκης): Χατζηιωάννου, Αποστολάκης, Κατσουλάκης 2, Παπαδόπουλος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Φύταλης, Πετρόχειλος 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Βιζυράκης 1, Μαραγκουδάκης, Μυγιάκης

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook