Με στόχο τη νίκη ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES θα υποδεχθεί την Τετάρτη (03/05, 14:30) στο Κολυμβητήριο Χανίων τον ΟΦΗ, για τη 12η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.

Πέρα από τη “ρεβάνς” για την ήττα του πρώτου γύρου, που ήταν και η πρώτη στην ιστορία του ΝΟΧ από τον ΟΦΗ (!), οι πολίστες του Ηλία Μαχαίρα θέλουν τη νίκη για την πρόκριση στον όμιλο ανόδου.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ για τους Άνδρες, αλλά και τις Νεανίδες αναφέρει τα εξής:

Αυτοσκοπός είναι η νίκη για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τον οποίο θα υποδεχθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου στις 2.30 το μεσημέρι στο Κολυμβητήριο Χανίων για τη 12η αγωνιστική της Α2. Ο Ηλίας Μαχαίρας και οι παίκτες του θέλουν να πάρουν «εκδίκηση» για την ήττα του α’ γύρου στο Ηράκλειο, αλλά και το πιο σημαντικό να κάνουν ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον όμιλο ανόδου.

Σημειώνεται ότι η προετοιμασία για το Ναυτικό Ομιλο έχει κυλήσει με προβλήματα, παρόλα αυτά οι πολίστες της χανιώτικης ομάδας θα επιχειρήσουν το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ ANEK LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Κατσουλάκης, Παπαδόπουλος, Παπαμανωλιουδάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Πατρικάκης, Μαραγκουδάκης, Τσιστράκης, Μητράκης, Μυγιάκης και Βολτυράκης.

Μέτρησαν δυνάμεις στη β’ φάση οι Νεανίδες

Την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της είχε η ομάδα πόλο Νεανίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο της β’ ημιτελικής φάσης. Τα κορίτσια του Τάσου Παραδά έφεραν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, από την άλλη απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.

Ειδικότερα, ο ΝΟΧ συμμετείχε στον ίδιο όμιλο με Ολυμπιακό, Τρίτωνα Αμαρουσίου και Εθνικό, δίνοντας και τους τρεις αγώνες στο Κολυμβητήριο Πειραιά. Ο τεχνικός του Ναυτικού Ομίλου είχε την ευκαιρία επίσης να χρησιμοποιήσει 14 παίκτριες, με την Γεωργία Λελεδάκη να σημειώνει 4 γκολ, ενώ ακολούθησε η Μπιτσάκη με 3 και η Μπαδογιάννη με 1 γκολ.

Ακολουθούν τα στοιχεία από τα τρία ματς για τον Ν.Ο. Χανίων.

1η Αγωνιστική
Ολυμπιακός-Ν.Ο. Χανίων 28-1
Τα 8λεπτα: 6-1, 6-0, 7-0, 9-0
Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Παυλοπούλου, Μπιτσάκη, Αρχοντάκη, Λελεδάκη Γεωργία 1, Ζούπα, Λελεδάκη Κατερίνα, Ζαχαράκη Ραφαέλα, Ζαχαράκη Κατερίνα, Κουπάνη, Μπαδογιάννη, Αγγελίτση, Κουκουράκη, Μπουρμπάκη, Γιακουμάκη.

2η Αγωνιστική
Τρίτων Αμαρουσίου-Ν.Ο. Χανίων 19-2
Τα 8λεπτα: 4-0, 7-1, 2-0, 6-1
Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Παυλοπούλου, Μπιτσάκη 2, Αρχοντάκη, Λελεδάκη Γεωργία, Ζούπα, Λελεδάκη Κατερίνα, Ζαχαράκη Ραφαέλα, Ζαχαράκη Κατερίνα, Κουπάνη, Μπαδογιάννη, Αγγελίτση, Κουκουράκη, Μπουρμπάκη, Γιακουμάκη.

3η Αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Εθνικός 5-13
Τα 8λεπτα: 1-4, 0-6, 1-2, 3-1
Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Παυλοπούλου, Μπιτσάκη 1, Αρχοντάκη, Λελεδάκη Γεωργία 3, Ζούπα, Λελεδάκη Κατερίνα, Ζαχαράκη Ραφαέλα, Ζαχαράκη Κατερίνα, Κουπάνη, Μπαδογιάννη 1, Αγγελίτση, Κουκουράκη, Μπουρμπάκη, Γιακουμάκη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook