Συνεχίζονται οι κλήσεις σε αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Οι Κουργιαντάκη, Παπαγεωργίου κλήθηκαν για το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, ενώ μαζί με τη Ζουζούνη θα λάβουν μέρος και στο καμπ κατηγορίας Νεανίδων, όπου θα είναι και οι δύο Κορασίδες Αλατζά και Τζιτζικαλάκη.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Πέντε κλήσεις σε αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποιήθηκαν από τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Πρόκειται για καμπ που θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 9 Δεκεμβρίου για την Εθνική Ανδρών/Γυναικών και από τις 9 έως τις 16/12 για την Εθνική Νεανίδων & Κορασίδων.

Πιο συγκεκριμένα, η Ολγα Κουργιαντάκη και η Νικολέτα Παπαγεωργίου κλήθηκαν από την Εθνική Ομάδα Ανδρών/Γυναικών για το καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά. Επίσης, οι ίδιες αθλήτριες, μαζί με τη Βιολέτα Ζουζούνη θα πάρουν μέρος και στο καμπ κατηγορίας Νεανίδων που θα ακολουθήσει στο Κολυμβητήριο Πειραιά Π. Καπαγέρωφ. Μαζί θα είναι και οι δύο Κορασίδες, Αθηνά Αλατζά και Στυλιανή Τζιτζικαλάκη.

Σημειώνεται πως οι κλήσεις σε επίπεδο Νεανίδων και Κορασίδων έχουν γίνει με βάση τις 20 πρώτες θέσεις που αναδείχτηκαν τα κορίτσια στις Φιγούρες στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2017.

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή για το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Η εκδήλωση, που γίνεται με σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των αθλητριών, θα φιλοξενηθεί στο κτήμα Κανατάκη.

Οσον αφορά τον διοργανωτή της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook