Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό αλλά ο Απόστολος Παπαστάμος πέτυχε μία εξαιρετική επίδοση στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο νεαρός πρωταθλητής του ΝΟ Χανίων στο αγώνισμα των 200μ. Ύπτιο κατάφερε να “συντρίψει” το ατομικό του ρεκόρ σημειώνοντας χρόνο 2:00.56 (το προηγούμενο ήταν 2:04.36).

Στην επίσημη ενημέρωσή του ο ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μία εξαιρετική επίδοση που δυστυχώς δεν μπόρεσε να του χαρίσει την πρόκριση στον τελικό σημείωσε ο Απόστολος Παπαστάμος στο αγώνισμα των 200μ. ύπτιο στην πρώτη μέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας που διεξάγεται στην Κοπεγχάγη.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ, πετυχαίνοντας χρόνο 2:00.56, τη στιγμή που είχε 2:04.36, με συνέπεια να τερματίσει στην 33η θέση. Παρ’ όλα αυτά, ο Παπαστάμος εξαργυρώνει από το πρώτο του κιόλας αγώνισμα ότι δε βρίσκεται τυχαία στην Κοπεγχάγη, κολυμπώντας μάλιστα απέναντι σε πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές.

Επόμενη προσπάθεια για τον Χανιώτη πρωταθλητή θα είναι την Πέμπτη το πρωί όπου αυτή τη φορά θα αγωνιστεί, μάλιστα, στο «καλό» του αγώνισμα, που είναι τα 400μ. μικτή ατομική. Στόχος και πάλι είναι να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook