Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES έφτασε κοντά σε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά τελικά στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης ισοφαρίστηκε σε 7-7.

Η χανιώτικη ομάδα προηγήθηκε με 7-5, αλλά οι “πάνθηρες” στο τέλος με δύο γκολ κατάφεραν να φύγουν από το Κολυμβητήριο Χανίων με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρονται τα εξής:

Μια νίκη που διαφαινόταν ως σχεδόν σίγουρη έχασε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINΕS, παραχωρώντας την ισοπαλία με σκορ 7-7 στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του β’ γύρου για την Α1 εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κατείχε το προβάδισμα σε όλο σχεδόν το παιχνίδι με αποκορύφωμα το 4ο 8λεπτο, το οποίο ξεκίνησε με το να βρίσκεται με δύο γκολ μπροστά στο σκορ (7-5), όμως ο Πανιώνιος χάρη στα γκολ των Κούτσιαλη και Θεοδόση-Παπαλουκά κατάφερε να φτάσει στο 7-7 και να πάρει έτσι την ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ευνοεί τον ΝΟΧ ANEK LINΕS στην προσπάθεια που κάνει για να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή παρουσία, δείχνοντας ότι ήθελαν πολύ το ματς, αλλά ουσιαστικά ένα κενό επιθετικά 4ο 8λεπτο τους στέρησε την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη.

Να σημειωθεί ότι τελικά δεν κατάφεραν ν’ αγωνιστούν οι Ματέι Νάστραν και Κανστάντσιν Αβέρκα που συμμετείχαν ως θεατές στον αγώνα, ωστόσο θα είναι διαθέσιμοι από το επόμενο ματς που είναι απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Ματέι Νάστραν και Κανστάντσιν Αβέρκα.

Για τον ΝΟΧ ANEK LINΕS, τρία γκολ πέτυχε ο Αντώνης Χαριτάκης, ενώ οι Βουλγαράκης και Κατσουλάκης σημείωσαν από 2. Για τον Πανιώνιο, Καλαϊτζής και Παπαποστόλου σημείωσαν από 2 γκολ.

Τα 8λεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 0-2

Διαιτητές: Δαμιανάκης / Κουρτίδης

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κούτσιαλης 1, Μπρούγιαν, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 2, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 2, Βέκκος, Μαντής, Δημακόπουλος

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ούτε ο Ηλίας Μαχαίρας για λογαριασμό του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, ούτε ο Κώστας Δήμου για τον Πανιώνιο δήλωσαν ευχαριστημένοι στο τέλος του αγώνα για το ισόπαλο 7-7.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο Ηλ. Μαχαίρας: «Δυστυχώς, ενώ για τρία 8λεπτα πήγαμε πάρα πολύ καλά και είχαμε το προβάδισμα στον αγώνα, στην αρχή του τελευταίου 8λεπτου χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας και αφήσαμε τον Πανιώνιο να μας ισοφαρίσει. Σε ένα κρίσιμο σημείο, νομίζω 2.40 πριν τελειώσει το παιχνίδι, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και που είχαμε συζητήσει στο τάιμ άουτ κι έτσι τους δώσαμε το δικαίωμα να φύγουν από την έδρα μας με το βαθμό, αποτέλεσμα που είναι θετικό γι’ αυτούς, όχι η καταστροφή για μας. Σίγουρα όμως δεν είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια όπου ο στόχος μας είναι να ξαναγυρίσουμε στις νίκες. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στη Βουλιαγμένη που θα είναι σαν προετοιμασία για τα δύο επόμενα που θα δώσουμε μετά στα Χανιά με Χίο και Υδραϊκό. Ελπίζουμε ότι οι δύο ξένοι παίκτες που ήρθαν, θα μας βοηθήσουν. Με βάση το ρόστερ που έχουμε είναι δύο παιδιά που αριθμητικά θα μας ενισχύσουν. Σίγουρα θα δώσουν ανάσες για να είμαστε πιο ξεκούραστοι στα τελευταία κρίσιμα λεπτά όπου συνήθως δεν καταφέρνουμε να κρατήσουμε τα σκορ».

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Δήμου για τον Πανιώνιο επεσήμανε τα εξής: «Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά θα μπορούσαμε και να έχουμε χάσει. Δεν ξέρω αν είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Σίγουρα και οι δύο ομάδες είχαμε στο μυαλό μας τη νίκη.

Ισως με αυτό το αποτέλεσμα και οι δύο να είμαστε δυσαρεστημένοι, γιατί για μας τουλάχιστον ο στόχος μας ήταν οι τρεις βαθμοί και όχι ο ένας. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση, ένα παιχνίδι σε καλό επίπεδο. Εμείς βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια για να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς».

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook