Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων εκφράζει με ανακοίνωσή της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της για τη μεγάλη επιτυχία κατάσχεσης ποσότητας άνω του ενός κιλού κοκαΐνης στα Χανιά

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί το Διοικητή, τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία, η οποία έγινε γνωστή από τα Μ.Μ.Ε. της τοπικής κοινωνίας αλλά και της υπόλοιπης χώρας, ήρθε να προστεθεί στις δεκάδες επιτυχίες των τελευταίων μηνών της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν την 19/05/2018 το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και 32χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα εντοπίστηκε ο 44χρονος κατά το χρόνο που παρέλαβε από την 32χρονη, μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 1 κιλό και 160 γραμμάρια κοκαΐνης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 44χρονο βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των σαράντα χιλιάδων εκατόν τριάντα ευρώ (40.130) ευρώ το οποίο προοριζόταν για την αγορά της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης καθώς και δύο (2) συσκευές κινητών τηλεφώνων ως μέσα διευκόλυνσης για την αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 44χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη τριάντα επτά (37) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά εξήντα εννιά (69) γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των εβδομήντα χιλιάδων ενενήντα ευρώ (70.090) καθώς και εκατόν είκοσι (120) λίρες Αγγλίας.

Από την διενεργηθείσα έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι η 32χρονη μετέφερε την ποσότητα κοκαΐνης με πλοίο της γραμμής από Πειραιά με προορισμό την αγορά των Χανίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ως αστυνομικοί είμαστε υπερήφανοι…ως γονείς όμως ανακουφισμένοι!!!

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους σας! Συνεχίστε έτσι αθόρυβα όπως πάντα χωρίς τυμπανοκρουσίες το έργο σας το οποίο έχει άμεσο αντίκτυπο στις οικογένειές μας!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook