Σε μια εφ\’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο People της εφημερίδας \”Πρώτο Θέμα\”, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την επαγγελματική της πορεία τα τελευταία δεκαεφτά χρόνια, τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαίδη αλλά και για την πιθανότητα να έκανε τη ζωή της τηλεοπτικό ριάλιτι.

Με αφορμή την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο «Fever», η 42χρονη τραγουδίστρια, δήλωσε: «Θεώρησα πως η συνύπαρξη μου στην πίστα με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο, θα είχε ενδιαφέρον για τον κόσμο. Όταν κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον, ο κόσμος θα πάει να τα δει. Και για να αποκτήσει κάτι μεγαλύτερο ενδιαφέρον, θα πρέπει να ενώνονται πολλοί καλλιτέχνες, αφού ο κόσμος είναι πλέον πιο επιλεκτικός», ενώ πρόσθεσε πως δεν ζηλεύει κάποιο άλλο φετινό μουσικό σχήμα, καθώς δηλώνει χαρούμενη για τη φετινή της συνεργασία.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε ακόμα και για την υπερέκθεσή της μέσα από τις φωτογραφίες που κατακλύζουν τα περιοδικά. «Καλλιτεχνικά, είμαι από τους ανθρώπους που έχω κάνει και αποχές, είτε για να γεννήσω τα παιδιά μου, είτε γιατί δεν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένη από αυτό που πήγαινα να κάνω. Όσον αφορά την υπερέκθεση με τις φωτογραφίες μου σε διάφορα περιοδικά, κι εγώ… με κουράζω! Σίγουρα υπάρχει κόσμος που θέλει να μάθει για μένα, αλλά υπάρχει κι αυτός που θέλει να κάνει εμετό. Ειλικρινά, ούτε εγώ δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου τόσες φορές» δήλωσε.

Παραδέχθηκε πως η σχέση της με τον επί δώδεκα χρόνια σύζυγό της, Ντέμη Νικολαίδη, βασίζεται στο γεγονός ότι έχει αποδεχτεί πλήρως ο ένας τον άλλο, ενώ παράλληλα σχολίασε: «Αυτό που λέω στις φίλες μου και το κάνω κιόλας είναι πως όσα χρόνια και αν είσαι με έναν άντρα, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς και να παραμελείς τον εαυτό σου».

Στην ερώτηση για το αν θα έκανε και η ίδια τη ζωή της ριάλιτι, \”βαδίζοντας στον δρόμο\” που χάραξε η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Νομίζω πως αν εγώ έκανα τη ζωή μου ριάλιτι, θα ξενερώνατε πάρα πολύ. Θα βλέπατε πως η καθημερινότητα μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ή φαντάζεται για μένα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook