Ο Αργύρης Ράπτης, άνηκε στον Α.Ο. Χανιά, αλλά πήγαινε δανεικός σε ομάδες, μέχρι που ήρθε η στιγμή για να επιστρέψει στους \”μπλε\” και να πάρει την ευκαιρία της συμμετοχής σε επαγγελματική κατηγορία.
Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με τον Πανακρωτηριακό, ενώ το καλοκαίρι αν και βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Άρη Σούδας, πήγε τελικά στη θυγατρική του ΑΟΧ, τον ΔΑΑΟΧ.
Οι εμφανίσεις του με το σύλλογο του Δαράτσου έπεισαν τον προπονητή της χανιώτικης ομάδας, Γιάννη Πετράκη, ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ και έτσι ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του:
\”Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την επιστροφή του 23χρονου Αργύρη Ράπτη στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ράπτης αγωνίζεται ως αριστερό χαφ μπακ και άνηκε στο δυναμικό του ΔΑΑΟΧ, ενώ πέρυσι πήρε μέρος στο περιφερειακο με τη φανέλα του Πανακρωτηριακού.Η εππάνοδος  του στηρίχθηκε στην εισήγηση του κ. Γιάννη Πετράκη. Κύρια στοιχεία του Ράπτη είναι ο δυναμισμός και η αγωνιστικότητα στο παιχνίδι του και η οικογένεια του ΑΟΧ τον καλωσορίζει με χαρά στην ομάδα\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook