Ο Ναπολέων Περδής, διάσημος καλλιτέχνης και επιχειρηματίας στον χώρο των καλλυντικών και της ομορφιάς, παραχώρησε συνέντευξη στο ομογενειακό περιοδικό «OPA!» και μίλησε για… όλα… Ο Ναπολέων γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, ενώ κατοικεί στο Μπέβερλι Χιλς, τα καλοκαίρια όμως τον βρίσκουν φυσικά στην Ελλάδα. Ο ίδιος φροντίζει ώστε οι 4 κόρες του να λαμβάνουν την ελληνική παιδεία, καθώς και να «μυούνται» στον σύγχρονο ελληνικό τρόπο ζωής.

Με μια σειρά βραβείων και αφιερωμάτων στα μεγαλύτερα περιοδικά ομορφιάς, ο Ναπολέων, έχοντας κερδίσει τον τίτλο του… «Καλλιτέχνη Makeup των διασήμων», πολέμησε εναντίον του «κατεστημένου», όπως είπε, από το 1995 και πλέον οι επιχειρήσεις του κατέχουν το 17.5% της αυστραλιανής αγοράς καλλυντικών, ενώ στην ιδιοκτησία του ανήκουν 4.500 καταστήματα παγκοσμίως.

\"\"

«Οι Αυστραλιανές γυναίκες μού επιτρέπουν να εκφράσω τη φυσική ομορφιά σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή φινέτσα, που φυσικά είναι η ψυχή της ελληνικής κληρονομιάς» εξήγησε στον Steve Agi, εκδότη του περιοδικού. Ο ίδιος ασχολούταν με τα κοινά από πολύ μικρός, ενώ η αγαπημένη του Ελληνίδα καλλιτέχνις που είχε παρακολουθήσει είναι η Μαρία Φαραντούρη. «Την ελληνική κληρονομιά δεν την είδα ποτέ με τους όρους του… μπουζουκιού στη μουσική, αλλά με τους όρους της φώτισης και του πολιτισμού» επισημαίνει.

Για το ξεκίνημά του, πριν από 17 χρόνια, ανέφερε: «Ήταν μεγάλη πρόκληση τότε να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Η Αυστραλία ήταν πολύ διαφορετικό μέρος, για ένα αγόρι από την Ελλάδα να έρθει και να πει \’\’θέλω να γίνω επιτυχημένος καλλιτέχνης του makeup\’\’. Η άγνοια δεν αφήνει τους ανθρώπους να είναι ανοιχτόμυαλοι. Η σοβαρότητα, η φιλοδοξία και η αλήθεια όμως διασφαλίζουν ότι το άστρο σου θα λάμψει»… Η ελληνική κοινότητα πλέον είναι πολύ υπερήφανη για αυτόν, καθώς και για τις συνεργασίες του με την Άννα Βίσση και την Έλενα Παπαρίζου. «Η Αυστραλία είναι η πατρίδα μου, η χώρα που μου έδωσε τη δυνατότητα να εκτιμήσω τον κόσμο και να εμπνευστώ. Η Ελλάδα όμως είναι η ψυχή μου και την κουβαλάω παντού μαζί μου»…

Στα 41 του χρόνια και με μια παγκόσμια αυτοκρατορία καλλυντικών στα πόδια του, ο Ναπολέων δίνει τη «συνταγή» της επιτυχία σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν το πάθος τους: «Μάθετε να αγαπάτε και αγαπήστε τους πάντες, γιατί, όταν έχουμε αγάπη, τότε η ζωή μας είναι πλήρης. Να είστε υπερήφανοι και επίμονοι για τις φιλοδοξίες σας. Γράψτε κάπου το σχέδιό σας και ακολουθήστε το κατά γράμμα. Μην αφήσετε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στη φιλοδοξία σας αλλά και στην αγάπη σας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook