Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου χαρακτηρίζοντας τη νίκη των «ερυθρόλευκων» πέρα ως πέρα δίκαιη. 

«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον Εργοτέλη το αποτέλεσμα, αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα επειδή δεν υπήρχε κοινό. Ήταν ένα κρύο πράγμα. Έγινε μια προσπάθεια να κρατηθούμε στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν και το γκολ βέβαια στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερα. Πριν ακόμα ξεκινήσει είχε γίνει πιο δύσκολο, καθώς η Σούπερ Λίγκα μας έβαλε να παίξουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες μου δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε τέτοιες επιβαρύνσεις. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είναι συνειδητή η επιλογή να βγαίνουμε από το Κύπελλο. Δεν μπορούμε δύο... καρπούζια μαζί στην ίδια μασχάλη. Το άλλο παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Τα μεγάλα παιχνίδια για μας είναι αυτά με περίπου ισάξιες ομάδες και εκεί πρέπει να πάρεις τους βαθμούς».

Ο Καβαλιώτης προπονητής αναφέρθηκε και στο χαμένο πέναλτι του Λεάλ:

«Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Με όλη τη σημασία της λέξης. Απλά ίσως να μας έδινε ένα μικρό αβαντάζ να κρατηθούμε. Δεν κρίθηκε εκεί το ματς, αλλά στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Με ευκολία κέρδισε το ματς. Η εικόνα που μου δίνει απ΄ έξω ο Ολυμπιακός είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα του προπονητή που δουλεύει τα παιχνίδια. Δεν βασίζεται σε συγκεκριμένες μονάδες, βασίζεται στο σύνολο. Αυτή την εικόνα έχω εισπράξει από την αρχή του πρωταθλήματος».