Η άνοδος στην Β\’ Εθνική για τις γυναίκες του ΑΟΧ κρίθηκε από την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον το μόνο που απομένει είναι να φανεί αν κατακτήσουν και τον τίτλο στην 3η εθνική. Το Σάββατο στον Ταυρωνίτη τα κορίτσια της χανιώτικης ομάδας θα δώσουν τον αγώνα με τις Πιερίδες Μούσες που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή.

 

Οι παίκτριες του Μανόλη Βεργανελάκη έχουν το προβάδισμα στην βαθμολογία αφού έχουν 10 βαθμούς έναντι 8 της ομάδας από την Κατερίνη και θέλουν να εξασφαλίσουν μετά την άνοδο και τον τίτλο μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος σε έναν αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο του Ταυρωνίτη το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι.

 

Στις 4 Απριλίου η φιέστα

 

Πάντως από τώρα η γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ έχει προγραμματίσει την φιέστα της για την άνοδο στην Β\’ Εθνική η οποία και θα γίνει την Δευτέρα 4 Απριλίου κατά πάσα πιθανότητα στη Μ. Ελιά. Εκείνη την μέρα τα κορίτσια του ΑΟ Χανιά θα δώσουν αγώνα που θα έχει χαρακτήρα φιέστας με τους αθλητικογράφους των Χανίων, που θα έχουν την συνδρομή συναδέλφων και από το Ρέθυμνο.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook