Επί χρόνια βασανίζεσαι για το πώς θα καταφέρεις να καμουφλάρεις το στρογγυλό σου πρόσωπο και να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπο σου αλλά και να το κάνεις να δείχνει πιο λεπτό. Διάβασε παρακάτω ποια τρικ μακιγιάζ θα κάνουν το στρογγυλό σου πρόσωπο να δείχνει σούπερ τέλειο και ακόμη πιο λεπτό!

Σαν βατόμουρο: αν θέλεις να αναδείξεις τέλεια τα χείλη σου τότε καλά θα κάνεις να διαλέξεις αποχρώσεις κραγιόν σεαποχρώσειςτου βατόμουρου αφού τραβάει την προσοχή ακριβώς στα σέξι χειλάκια σου!

Δημιούργησε γωνίες: οι γωνίες στο πρόσωπο σου είναι πολύ σημαντικές όπως και οι σκιές που μπορείς να δημιουργήσεις με όπλο σου το ρουζ αλλά και το μπρόνζερ σου. Απλώνοντας το ρουζ σου χαμηλά στα ζυγωματικά σου, στο μέτωπο και στο πηγούνι δημιουργώντας sun kissed όψη κάνει το προσωπάκι σου να δείχνει πιο μακρόστενο και πιο λεπτό!

Το ρουζ χαμηλά στα ζυγωματικά: αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο τότε ξέχασε το ρουζ στα μήλα ή τα ζυγωματικά, αφού με αυτό τον τρόπο τα μάγουλα σου δείχνουν πιο στρογγυλά, πιο έντονα και όχι πιο λεπτά. Αντίθετα αν απλώσεις το ρουζ σου ή το μπρόνζερ κάτω ακριβώς από την νοητή γραμμή των ζυγωματικών σου τότε το πρόσωπο σου θα δείχνει λιγότερο στρογγυλό και θα δημιουργέι την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μακρύ!

Γήινη ομορφιά: η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει πολύ καλά ότι οι καφέ και γενικά οι γήινες σκιές τραβούν το ενδιαφέρον στο μάτι και αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών της που είναι το τέλειο τρικ αν έχεις στρογγυλό προσωπάκι!

Η χαρά του μπρόνζερ: φυσικά και η απόχρωση της επιδερμίδας σου παίζει σημαντικό ρόλο αλλά με τη βοήθεια του μπρόνζερ σου μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις γωνίες και να τραβήξεις την προσοχή στο μακρύ και όχι στο στρουμπουλό σου προσωπάκι.

Σαν τόξο:Μπορεί τα φρύδια σου να μην είναι ακριβώς τρικ μακιγιάζ αλλά όμως με το κατάλληλο σχήμα είναι δυνατόν να κάνουν το πρόσωπο σου να δείχνει πιο μακρύ και με γωνίες. Όταν το φρύδι σου έχει γωνία τραβάς την προσοχή στα ματάκια σου και όσο πιο μεγάλο το ...τόξο του φρυδιού τόσο πιο αδύνατο δείχνει το πρόσωπο σου!

womenonly.gr