Και ενώ τα περισσότερα ΜΜΕ αναλώθηκαν στο να επαναλαμβάνουν ονόματα όπως αυτού του αντιμνημονιακού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, κανείς δεν ασχολήθηκε με ονόματα όπως αυτό του Νίκου Παπανδρέου… ή της συζύγου του Γ. Γ. της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, αντιθέτως όλοι επέμεναν να χρησιμοποιούν δικαιολογίες για τα πιο τρανταχτά ονόματα, πως δήθεν είναι συνωνυμίες. Για να δούμε όμως λίγο πιο κοντά τις «διαβολικές» αυτές συμπτώσεις και συνωνυμίες όπως της συζύγου του κ. Κεφαλογιάννη, κας Γρατσιέλα Γκρόλλο.

grollo-graziella

Ο κύριος Μανώλης Κεφαλογιάννης λοιπόν, είναι παντρεμένος με την κυρία Graziella Grollo. Τους πάντρεψε σε μία σεμνή τελετή στο φανάρι, ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ενώ κουμπάρος ήταν ο ευεργέτης της Νέας Δημοκρατίας, ο άνθρωπος που την απάλλαξε από την «τυραννία» Καραμανλή, ο ευπατρίδης Δημήτρης Κοντομηνάς. Κάπου εδώ αρχίζουν οι φρικτές συνωνυμίες στην λίστα. Στη θέση 128 της λίστας των Ελλήνων καταθετών, υπάρχει το ίδιο όνομα. Graziella Grollo, ένα κατά τα άλλα εξαιρετικά συχνό όνομα στην…. Ελλάδα!

graziella-psychiko

Στο Π. Ψυχικό, στο Π. Φάληρο, όπως και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας υπάρχει και μία Graziella Grollo που ασχολείται με επιχειρήσεις. Αλίμονο εάν όλες αυτές ήταν σύζυγοι του Μανώλη Κεφαλογιάννη! Οι «συνωνυμίες» όμως δεν σταματούν εδώ. Η μητέρα της κας Γκρόλλο ονομάζεται Ρεγκίνα Αμπουάφ από το όνομα του συζύγου της. Το ίδιο όνομα υπάρχει στην λίστα, όχι απλώς μία, αλλά δύο φορές! Οι φοβερές «συμπτώσεις» συνεχίζονται. Η κυρία Abouaf έχει και αυτή μία μαμά, και εντελώς συμπτωματικά, γιαγιά της κυρίας Graziella Grollo. Την κυρία Κουμανιώτη Ελένη Σαφρά. Εντελώς «συμπτωματικά» βρίσκεται και εκείνη στη λίστα.

graziella-amfitritis

Μετά από αυτές τις διαβολικές «συμπτώσεις» μυθικών ποσών και «σατανικών» συνωνυμιών, η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο αποφάσισαν να ρίξουν άπλετο… φως και επέλεξαν τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ως μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, που διερευνά και το θάψιμο της Λίστας Λανγκάρντ. Τώρα μπορείτε να είστε ήσυχοι πως οι «συμπτώσεις»… θα πάψουν και θα λάμψει από αλήθεια ο τόπος!

graziella-safra

abouaf-regina-1

abouaf-regina-2

πηγή: www.newsbomb.gr