Η Λέσχη Φίλων του Α.Ο. Χανιά “Blue Boys” πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου (09/07) κρητική βραδιά κι ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο Τάσος Παγώνης.

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, που έδωσε και την ψυχή του τα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΧ, τιμήθηκε για την προσφορά του στους “μπλε”. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, Δημήτρης Βιριράκης.

(φωτ. από Γ. Σαριδάκη)

Ο κ. Βιριράκης μάλιστα διάβασε μία γραπτή δήλωση του Παγώνη, που ευχαριστεί τους “Blue Boys” και παράλληλα ουσιαστικά αποχαιρετάει τα Χανιά, αφού κατά πάσα πιθανότητα αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το μήνυμα του αρχηγού του ΑΟΧ:

«Ευχαριστώ τον Σύνδεσμο “Blue Boys” μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την ύψιστη αυτήν τιμή που με κάνει. Μπορεί να μην μπόρεσα να παρευρεθώ στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) εκδήλωση όμως η ψυχή μου βρίσκεται εκεί ανάμεσά σας. Είναι ο μεγαλύτερος έπαινος για έναν αθλητή να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές του, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από αγνούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους.

Αυτά τα τρία χρόνια έδωσα τα πάντα για αυτήν την ομάδα, είναι όμως πολύ λίγο μπροστά στην αναγνώριση και τους φίλους που έκανα.

Εύχομαι ολόψυχα οι “Blue Boys” να συνεχίσουν το τίμιο έργο τους και με τον παλμό τους να δίνουν ζωντάνια στην ΑΟΧΑΡΑ.

Το δεύτερό μου σπίτι θα είναι για πάντα τα Χανιά.

Εις το επανιδείν

Μετά τιμής,

Τάσος Παγώνης»

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook