To Χόλιγουντ βρήκε τους επόμενους ήρωές του. Τα πρόσωπα που μέσα σε λίγους μήνες συζητήθηκαν πολύ και προβλέπεται να συζητηθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον, όχι μόνο για την ομορφιά και το σεξαπίλ τους, αλλά και για το συνδυασμό της γοητευτικής εικόνας τους με το πολλά υποσχόμενο προφίλ τους.

 Chris Hemsworth

Μέχρι τώρα ήταν ο μικρός αδερφός του Liam, που πρωταγωνιστούσε στα πρωτοσέλιδα εξαιτίας της σχέσης του με τη Miley Cyrus, αλλά απ’ ότι φαίνεται, το 2011 τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν στον Chris Hemsworth, ο οποίος υποδύεται τον κεντρικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία «Thor».

\"\" 

Alex Watson

Έχει ήδη εμφανιστεί σε διαφημιστική καμπάνια στο πλευρό της διάσημης αδερφής του. Ο μικρός αδερφός της Emma Watson, Alex φαίνεται ότι έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε μεγάλο όνομα στο χώρο του μόντελινγκ. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, δεν έχει ειπωθεί τυχαία, νομίζω;

 \"\"

Noah Cyrus

Η Miley Cyrus πρέπει να αισθάνεται γηραιά όταν κοιτάζει της αδερφή της, Noah, η οποία στην ηλικία των 10 ετών, έχει ήδη εργαστεί ως ηθοποιός και μοντέλο, συμμετάσχει στον σχεδιασμό σειράς ρούχων, και πρωταγωνιστή στη δική της εκπομπή του You tube.

 \"\"

Andrew Garfield

Ο 26χρονος Andrew Garfield κέρδισε τις εντυπώσεις από το ρόλο του στο Social Network και τώρα έχει ήδη φορέσει τη στολή του Spiderman και του alter ego του, Peter Parker. Το μόνο που μένει είναι να τον απολαύσουμε μέσα από τη θρυλική στολή του Spiderman την επόμενη χρονιά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

\"\" 

Emma Stone

Η κοκκινομάλλα Emma Stone έχει ήδη υπογράψει για να συμμετάσχει στις επόμενες τρεις κινηματογραφικές συνέχειες του Spider-Man και μοιάζει καταδικασμένη ..να πετύχει.

\"\" 

Isaiah Mustafa

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του σε διαφημιστικά γνωστού αντρικού αρώματος τον περασμένο χρόνο, οι προσφορές για ρόλους έρχονται η μία μετά την άλλη. Με ελάχιστους ρόλους στο ενεργητικό του, ο Isaiah Mustafa θα συμπρωταγωνιστήσει το 2011, μαζί με την Jennifer Aniston.

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook