Το ψυχαγωγικού χαρακτήρα «10 με 1 μαζί» από όλες τις πλευρές θεωρείται ότι έχει ήδη σφραγίσει το διαβατήριο εξόδου από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Το πώς και το γιατί κρύβουν πλούσιο παρασκήνιο και πολλά επεισόδια πίκρας στις σχέσεις των δύο παρουσιαστών – δημοσιογράφων με το κανάλι.

Επίσημα και δημόσια στο Μαρούσι αναγνωρίζουν πως το δίδυμο των παρουσιαστών, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος, «έχουν βελτιωθεί», «προσπαθούν» και ότι η εκπομπή τους κέρδισε κάποιους πόντους τηλεθέασης. Όμως είναι φανερό ότι όλες αυτές οι δηλώσεις απαντούν στο γιατί το «10 με 1 μαζί» θα παραμείνει στον αέρα ως τα μέσα Ιουνίου και έπειτα θα τερματίσει. Και μόνο η φράση που ακούγεται στο κτίριο από επίσημα χείλη ότι «πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που βγάζουν τη χρονιά», αρκεί για να περιγράψει το κλίμα που επικρατεί για τους δύο παρουσιαστές.

Και ούτε είναι τυχαίο ότι στην πρόσφατη πρεμιέρα του λαμπερού «Dancing with the stars» στον αέρα του ΑΝΤ1 δεν βγήκε ούτε ένα πλάνο τους. Η παρουσία τους πιστοποιήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του STAR.

Espresso