Ο Πανακρωτηριακός και μαθηματικά έγινε η πρώτη ομάδα του Περιφερειακού που αποχαιρετάει την κατηγορία.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Ακρωτηρίου αν και προηγήθηκε με 1-0 δέχθηκε την ανατροπή και παράλληλα την ήττα με 1-2 από την Επισκοπή στα Καθιανά και επιστρέφει ξανά στην Α΄ΕΠΣ Χανίων. Από την άλλη η Επισκοπή έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να πάει σε μπαράζ ο τίτλος και να μην καταλήξει  στην Γέργερη και τον Ρούβα

 

Προηγήθηκε νωρίς, ανατροπή στη συνέχεια

 

Πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις έγινε στα Καθιανά με τους γηπεδούχους να προηγούνται νωρίς στο 6’ μετά την προσπάθεια του Χατζή που βρήκε την μπάλα κι ο Καβακόπουλος. Η… απάντηση της Επισκοπής ήταν άμεση αφού ο Μιχελακάκης στο 12’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έφερε το ματς στα ίσα. Το ημίχρονο έληξε με 1-1 αλλά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και πέτυχαν το 1-2 στο 53’ με το 8ο φετινό γκολ του Νικολάου. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν έστω  τον ένα βαθμό. Στο 88’ ο διαιτητής Ζαχαριουδάκης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Περράκη για μαρκάρισμα πάνω στον Αντιασβίλι, ενώ οι ηττημένοι ζήτησαν πέναλτι στο 61’ για ανατροπή του Χατζή από τον Μανταδάκη.



ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

6’ ΓΚΟΛ: Από συρτή εκτέλεση κόρνερ του Παπαδομανωλάκη, ο Χατζής θα πλασάρει προς την εστία, ο Καβακόπουλος θα βρει ελάχιστα την μπάλα με το τακουνάκι που θα κάνει και θα ανοίξει το σκορ (1-0).

 

12’ ΓΚΟΛ: Ο Μιχελακάκης θα ανατραπεί από τον Ορφανουδάκη και το πέναλτι, που καταλόγισε ο Ζαχαριουδάκης, θα εκτελέσει εύστοχα ο ίδιος ο «παθών» για το 1-1.

 

29’ Σουτ του Μιχ. Κατσαμά άουτ.

 

30’ Φάουλ του Παπαδομανωλάκη, κεφαλιά του Χατζή μπλοκάρει ο Κελαϊδής.

 

37’ Σουτ του Χατζή άουτ.

 

48’ Γύρισμα του Αντιασβίλι, πλασέ του Κοκκινάκη άουτ.

 

50’ Ο Μπασιαδάκης εκτελεί απευθείας το φάουλ και στέλνει την μπάλα άουτ.

 

53’ ΓΚΟΛ: Φάουλ του Μιχελακάκη, πλασέ του Νικολάου 1-2.

 

59’  Σουτ του Μπασιαδάκη στην αγκαλιά του Κελαϊδή.

 

63’ Σουτ του Καβακόπουλου καταλήγει άουτ.

 

69’ Σέντρα από τον Ράπτη, κεφαλιά του Παπαδομανωλάκη άουτ.

 

74’ Από κόρνερ του Παπαδομανωλάκη ο Λιονάκης πλασάρει αλλά οι αμυντικοί διώχνουν στην γραμμή.

 

76’ Γύρισμα του Ψαράκη ο Αδαμόπουλος από θέση βολής πλασάρει παράλληλα από την εστία.

 

87’ Σουτ του Αντιασβίλι αποκρούει ο Ορφανουδάκης.

Πανακρωτηριακός: Ορφανουδάκης, Πενταράκης (67’ Λιονάκης), Αδαμόπουλος, Περράκης, Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Χατζής (62’ λ.τ Ψαράκης), Μπασιάδακης, Κριάρης (56’ Μιχαήλ), Παπαδομανωλάκης, Ράπτης.

 

Επισκοπή: Κελαϊδής, Κοκκινάκης, Μανταδάκης, Β. Κατσαμάς, Πετράκης, Καραβιώτης, Βελονάκης, Χαρατσής, Νικολάου (78’ Καψαλάκης), Μιχελακάκης (67’ Σουμπασάκης), Μιχ. Κατσαμάς (41’ λ.τ Αντιασβίλι).

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook