Οι Ασίτες μετά τη νίκη τους με 2-0 επί του Πανακρωτηριακού, τον οποίο «έσπρωξαν» στον… γκρεμό του υποβιβασμού, φαίνεται ότι πάνε να επαναλάβουν κάτι παρόμοιο και με την άλλη Χανιώτικη ομάδα του Περιφερειακού. Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη κέρδισε με 2-0 τον Ακρίτα και τον έφερε σε δύσκολη θέση και σε απόσταση 4 βαθμών από την ομάδα που σώνεται, τον Πατούχα. Βέβαια η ομάδα του Απόκορωνα έχει ελπίδες να σωθεί με «2 στα 2» στο φινάλε αρκεί να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι Πατούχας – Αετός Αν., γιατί σε περίπτωση νίκης της ομάδας της Βιάννου το συγκρότημα του Τάκη Διακάκη θα υποβιβαστεί στην Α’ ΕΠΣΧ.

 

 

Ο Ακρίτας κατάφερε να μην απειληθεί στο πρώτο ημίχρονο και αντίθετα στο δεύτερο ήταν αυτός που έχασε την κλασικότερη ευκαιρία με τον «μοιραίο» όπως όλα δείχνουν της φετινής χρονιάς, Ορφανό, που σε κενή εστία κι αφού είχε περάσει τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι παρόμοιο που έκανε και στο ματς με το Ρέθυμνο όπου αστόχησε ξανά σε άδειο τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια πέτυχαν γκολ με τον Καλπάκη το οποίο όμως ακυρώθηκε σε μία φάση που προκάλεσε έντονα παράπονα από την πλευρά τους. Τελικά αφού η αποκορωνιώτικη ομάδα δεν πήρε προβάδισμα ο φυσικός ηγέτης των Ασιτών, Σταυρακάκης, φρόντισε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με δύο προσωπικά γκολ στο 72’ και 88’ με τον Ακρίτα να αστοχεί και σε πέναλτι στο 90’.

Αυτό ήταν το δεύτερο χαμένο πέναλτι για τον Ρεθυμνιώτη επιθετικό αφού είχε προηγηθεί και αυτό κόντρα στον Αετό Ανωγείων.

Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης, Μανιαδάκης (55’ Ν. Τσερεβελάκης), Αποστολάκης, Δεληστεφανής, Οικονομάκης, Μαν. Ρουμπάκης, Μ. Τσερεβελάκης, Ποτηράκης (73’ Ιατράκης), Σταυρακάκης (90’ Γουβιανάκης), Περογαμβράκης.

 

Ακρίτας: Μπραουδάκης, Σφυρής, Κονονένκο, Μουμίν, Κελαϊδής, Τζαγκαράκης (80’ Χαλκιαδάκης), Μάνος, Καλπάκης, Καραδάκης, Ορφανός (70’ Παπαδημητρίου), Σηφακάκης (81’ Κατσούλης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook