Η χρήση ναρκωτικών προκάλεσε…  αμόκ σε έναν νεαρό από την Τυνησία, που αναστάτωσε μια γειτονιά στην Πάτρα όταν άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους με οχήματα με σκοπό να κλέψει! Οι απόπειρές του ήταν όλες αποτυχημένες, αλλά η τρίτη ήταν και… φαρμακερή αφού συνελήφθη.

 Αρχικά, ο εκτός εαυτού μετανάστης επιτέθηκε σε έναν οδηγό μοτοσικλέτας την στιγμή που βρισκόταν εν κινήσει και προσπάθησε να τον ρίξει κάτω για να κλέψει τη μηχανή του! Όμως, ο μοτοσικλετιστής αντιμετώπισε με ψυχραιμία την επίθεση και πήρε με τις… κλωτσιές τον επίδοξο κλέφτη, που αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, εκείνος δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειές του.

Σε μικρή απόσταση επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα μιας γυναίκας μέσα από το αυτοκίνητό της, αλλά κι εκείνη προέβαλε αντίσταση και ανάγκασε τον Τυνήσιο να φύγει τρέχοντας άπρακτος! Και ενώ η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και τον αναζητούσε παντού, εκείνος προσπάθησε να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο!

Οι περίοικοι που τον είδαν, καθώς δεν έπαιρνε και κάποια ιδιαίτερη προφύλαξη, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που έφτασαν γρήγορα και τον έπιασαν πριν ολοκληρώσει το «έργο» του. Στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και όταν συνήλθε είχε γίνει… αρνάκι!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook