Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων ,Ανδρέα Παπανδρέου 70, στο πλαίσιο του Α΄ κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης τμήμα Χανίων με τον γενικό τίτλο: « Η τέχνη της επικοινωνίας: γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι δεν γεννιέσαι», η κα. Νίκη Συροπούλου, Curator/Licensee TEDxAcademy , θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Νέες μορφές επικοινωνίας και κοινωνικού διαλόγου:Το παράδειγμα του TED και του TEDx"».

Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου έγινε με την συνεργασία του Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου, Καθηγητή στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητή στο London Centre of Management και Σύμβουλο ΜΜΕ.

Στη διάρκεια του παραπάνω κύκλου μαθημάτων οι σπουδαστές θα αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα των διαστάσεων του όρου Επικοινωνία σε όλες τις πτυχές της, με στόχο να βελτιώσουν την ζωή τους στην καθημερινότητα της, μαθαίνοντας πώς να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία, να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους, να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους και να δυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους,