Παρελθόν από τον Πλατανιά αποτελεί ο Βαγγέλης Μπελεβέτης. Ο 23χρονος αμυντικός δεν ήταν στα πλάνα του Τιμόθεου Καβακά και η διοίκηση τον κάλεσε και λύθηκε η συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

Από κει και πέρα, τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Σάκη Νούτσου που έχει εισηγηθεί ο Καβακάς, με τον παίκτη να αναμένεται τις επόμενες μέρες στα Χανιά για τις τελικές συζητήσεις.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τον οποίο ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Τίμος Καβακάς γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στη Βέροια, θεωρείται μια εξαιρετική λύση που θα δώσει ακόμα περισσότερη ποιότητα στην επίθεση των ερυθρολεύκων.
Ο Νούτσος φέτος αγωνιζόταν στη Βʼ εθνική Κύπρου με τον Διγενή Μόρφου (όπου είχε συμπαίκτη το πρώην παίκτη του Πλατανιά Δημήτρη Ιγνατιάδη) από τον οποίο όμως τις επόμενες μέρες αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Παράλληλα ο Πλατανιάς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για ένα νεαρό Αλβανό επιθετικό ο οποίος δοκιμάστηκε στο φιλικό με τον Ακρίτα το Σάββατο και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Στο προαναφερόμενο ματς με τον Ακρίτα ο Πλατανιάς επιβλήθηκε εύκολα με 7-1.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook